kapat
16.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Ajanda


YEME İÇME HAYAL ZAMANI
Hayal Kahvesi yazlık mekanını açtı. Burası, içkilerinizi boğaza nazır yudumlayıp, dans edip zıplamaktan başka brunch keyfi için de ideal. Örneğin bu pazar Babalar Günü nedeniyle özel bir mönü hazırlandı. Üstelik konukları da daha önceden Hayal'de evlenip 'babalığa' erenler. Kişi başı 15 milyon lira. Belirtmekte yarar var, kahvenin 80's Retro Party ile kucak açtığı yaz gecelerinin bu geceki konuğu da blues ustaları Soul Stuff. Bizden söylemesi. İstinye'den tekne servisi de var. Tel: 0 216 413 68 80, İstanbul.

DANS, PURO, ROM
Haftalarca ekranlarda kalan MHP'li Mehmet Gül ve DSP'li Rıdvan Budak'ın mayolu görüntülerine, Havana plajlarına siz de takılmışsınızdır. 'Ah biz de gitsek' diye iç geçiriyorsanız, İstanbul Hilton'daki Küba haftası arzunuzu dindirebilir. Bu gece Küba rüzgarının İstanbul'daki danslı, mistik atmosferli son gecesi. Havana puroları ve rom kokteyllerini tatmak için bu şansı kaçırmayın. Tel: 0 212 315 60 16, İstanbul.

SERGİ EVİN BODRUM'DA
Ressam Nuri İyem ve seramik ustası Nasip İyem ile dokuz sanatçının eserleri, Evin Sanat Galerisi'nin Bodrum şubesine taşındı. Bundan böyle Bodrum'da da sanatseverlerle buluşacak olan galerinin adresi Yalıkavak'taki Adahan Otel. 11 sanatçının eserleri, www.lebriz.com sitesinde de görülebilir. Tel: 0 252 385 47 59, Bodrum.

ÖNERİLER, ÖNERMELER
Borusan Sanat Galerisi, genç sanatçıların 'yeni'yi arayışlarını, kendine özgü, özgün bir dil oluşturabilme çabalarını izleyebileceğiniz bir sergiyi ağırlıyor. Sergi 21 Temmuz'a kadar açık.

ÖĞRENCİLER BOYADI
Emine Tırali öğrencilerinin suluboya resim sergisi, Kadıköy Belediyesi Merkez Sanat Galerisi'nde.

TİYATRO TUHAF ÇİFT ENKA'DA
Enka Vakfı'nın, Sadi Gülçelik Spor Sitesi'ndeki tiyatro, konser ve sinema gösterimlerinde 19 Haziran'da Tiyatro İstanbul'un "Tuhaf Bir Çift" adlı oyununu izleyebilirsiniz. 21 Haziran'da ise İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü öğrencilerinin sahneleyeceği "Kaç Baba Kaç" adlı oyun var. Tel: 0 212 276 22 14, İstanbul.

GÖSTERİ OPERA VE BALEYİ ASPENDOS'TA İZLEYİN
Uluslararası 8. Aspendos Opera ve Bale Festivali, Verdi'nin 100. ölüm yıldönümü nedeniyle sanatçının "Aida" adlı operasıyla açıldı. 7 Temmuz'a kadar sürecek olan festival, Aspendos antik tiyatroda izleyiciyle buluşuyor. Festival programında üçü yabancı topluluklarca sahnelenecek sekiz eser yer alıyor. Ana sponsorluğunu Sheraton Voyager Antalya Hotel'in üstlendiği festivalde "Hırçın Kız", "Hürrem Sultan", "Zorba", "Rigoletto", "Carmen", "La Traviata" ve "Spartacus" de sahnelenecek.

SERTAB'DAN YAZA MERHABA
Sertab Erener "Turuncu" albümündeki yeni şarkılarını İstanbul'da ilk kez Finansbank sponsorluğunda BÜMED'de (Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği) seslendirecek. Konser, 21 Haziran'da saat 21.00'de, kampüsteki Burç Bahçe'de. Tel: 0 212 287 02 32, İstanbul.

www.sigortam.net

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır