kapat
08.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

itsakiss
 

'Beni ezdirmeyin'


Beşiktaş, kaptanı Tayfur'a 1 yıl için 400 milyar teklif etti. 650 milyar isteyen Tayfur, "Fedakârlığa hazırım ama beni ezdirmeyin. Hakkımı verin" dedi
Beşiktaş yönetimi, iç transferde Fevzi ve Ahmet Dursun'dan sonra dün de kaptan Tayfur'a menajer Sinan Engin vasıtasıyla bir teklif sundu.

Menajer Engin, Milli Takım kampından dönen Tayfur ile dün telefonda görüştü ve kulübün teklifini iletti. Milli futbolcuya siyah-beyazlı takımın 1 yıl için 400 milyar teklif ettiği, Tayfur'un ise 650 milyar istediği öğrenildi. Yönetim bu rakamın üstüne kesinlikle çıkılmayacağını da Tayfur'a menajer Engin vasıtasıyla iletti. 1-2 gün içinde kesin kararını verecek olan kaptan, "Boş mukaveleye imza atmaya hazırım. Beşiktaş'tan kopmak istemiyorum ama hakkımı versinler, beni ezdirmesinler" diye konuştu.

Sertan anlaştı
Beşiktaş, sözleşmesi biten futbolcusu Sertan ile ise her konuda anlaştı. İstanbulspor'da kiralık oynayan Sertan dün Fulya'ya gelerek menajer Sinan Engin'le görüşme yaptı. Görüşme sonrasında açıklama yapan Sertan, "Bir yıl daha Beşiktaş'tayım" dedi.

Bu arada kulübe gelen Karhan da yöneticilerden bonservisini aldı ve herkesle vedalaştı. Öte yandan Fransız Onze Mondial dergisi, Beşiktaş'ın Lille'li Cygan ile ilgilendiğini yazdı.

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır