kapat
08.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

itsakiss
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Enerjinizin yüksek olduğu, kendinizi daha iyi ve güçlü hissedeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz. Hiç beklemediğiniz insanların size destek olması moralinizi yükseltecek. Maddi konularla ilgili sorunlarınızı düşünerek kendinizi üzmeyin.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Oğlak'taki Ay'dan olumlu etkilendiğiniz bugün, ticari girişimlerinizin ve yurtdışı bağlantılarınızın gündeme gelecek. Maddi konularda yaratıcılığınızı ve zekanızı kullanarak çok başarılı olabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Sezgilerinizin güçlü olacağı bir gün. Gizli ihtiyaçlarınızı keşfedebilir ve kendinizle ilgili önemli çıkış noktaları bulabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde tanıyabileceğiniz yeni bir kimsenin olgun davranışlarından çok fazla etkilenebilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Eşiniz veya ortağınızla fikir ayrılıkları yaşayabileceğiniz bir gün. Çevrenizdeki konuşmalardan fazlasıyla etkilenebilir ve rahatsız olabilirsiniz. Sizden yaşça büyük kişilerden arabuluculuk yapmalarını isteyeceksiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Güçlü sorumluluk duygularınız rutin işlerinizi pratik yöntemlerle halletmenize yardımcı olabilir. Uranüs'ün Mars'la rahat açısı iletişimde şanslı olduğunuza dikkat çekiyor. Sağlığınız için girişimlerde bulunabileceğiniz bir gün.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Sosyal yaşantınızda hareketlenme gözleyeceksiniz. Sevilmeye ihtiyaç duyabilir ve bu duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşmak isteyebilirsiniz. Mesleki konularda yaratıcı fikirlerinizi uygulamaya koyabileceğiniz görülüyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Yakın çevrenizle ortak bir çalışmanın içersine girebilirsiniz. İş yaşantınızda yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden sıkılabilirsiniz. Fakat Uranüs-Mars rahat etkileşimi her türlü aktivite ve anlaşmaya açık olduğunuzu belirtiyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Oğlak'taki Ay'ın konumu eş ve ortağınızla kısa yolculuklar yapıp iyi bir iletişim kurabileceğinize dikkat çekiyor. Anlaşmalar gündeme gelebilir ve bu durum sizi daha iyi konumlara getirebilir. Mars'ın ve Uranüs aktivitelerinizi destekliyor.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Kaynaklarınızı değerlendirirken ayağınızı yere sağlam basmanız gereken bir gün. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamak için dikkatli olmalısınız. Görev bilinciniz otoriteler ve çalışma arkadaşlarınız tarafından takdir görebilir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Ay, hassas ve kendinize yönelik yapınızı gösteriyor. Ailenizle ilgili konularda huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Stresin sağlığınızı etkilememesi için olumlu düşünmeye yönelmek ruh sağlığınızı pozitif etkileyecektir.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
İkili ilişkilerinizde gerilimler yaşayabilirsiniz. Eşinizle fikir ayrılıklarına düşebileceğiniz görülüyor. Ailenizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.. Kendinizi aşk konusunda ifade etmekte zorlanmanız mümkün.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Oğlak'taki Ay'ın durumu sizden büyük arkadaşlarınızdan ya da kardeşlerinizden işlerinizi yoluna koymanızda yardım görebileceğinizi açıklıyor. Yakın çevrenizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Maddi konularda fazla rahat davranmayın.


 


 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır