kapat
08.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

itsakiss
 

Rüştü'ye yol göründü


F.Bahçe yönetimi dün milli kaleciyle anlaşamadı. Rüştü'nün menajeri Sancaklı, "Yurtdışından teklifler var" derken, yönetici Akın "Gitmek isterse kolaylık yaparız" diye konuştu

Aynı şartları istiyor
F.Bahçe'de sözleşmesi sona eren kaleci Rüştü, yönetimle yaptığı ilk görüşmede sonuç alamadı. Menajeri Saffet Sancaklı ile birlikte gelen Rüştü'nün iki yıllık sözleşme ve geçen yıllardaki şartların korunmasını istediği bildirildi. Yönetimin pazartesiye kadar süre verdiği tecrübeli kalecinin menajeri Sancaklı, "Rüştü'ye yurtdışından teklifler var. Sözleşmesi bittiği için FIFA kurallarına göre gidebilir. Ama biz bunu istemeyiz. Önce kulüpler anlaşmalı" dedi

Celil&Yusuf tamam gibi
Sancaklı'nın bu üstü kapalı gözdağına ise F.Bahçe yönetici Hamdi Akın net yanıt verdi. "İsterse gidebilir" diyen Akın şöyle konuştu: "Kendisine gerekli kolaylığı da gösteririz. Ama ben Rüştü'nün kalmak istediğine eminim" diye konuştu. Yönetim Abdullah, Celil ve Yusuf'la da görüştü. Abdullah 2 yıllık sözleşme isterken, Celil ve Yusuf ise büyük ölçüde anlaştı.

Yönetimden kemer sıkma politikası
F.Bahçe yönetiminin transferde büyük tasarrufa gideceği bildirildi. Sızan haberlere göre iç transferde ekonomik kriz ve naklen yayın gelirlerinin sabit kurdan ödenmesini göz önüne alan yönetim, futbolculara geçen yıl aldıkları rakamların yarısını sabit kurdan ödemeyi teklif edecek.

Dardanelli Okan Fener'de
Yönetim dün ayrıca dış transfer görüşmeleri de yaptı. G.Birliği'nden Ümit Özat ile Tolga, Siirtli Ceyhun ve Samsunlu Tümer'in menajerleri de F.Bahçe'yle masaya oturdu. Dardanel'in orta saha oyuncusu Okan'ın ise pazartesi imza atacağı öğrenildi.

Nihat Özdemir: Yıldırım kalıyor
F.Bahçe yöneticisi Nihat Özdemir, K.Maraş'ta yapımını üstlendiği jandarma karakolunun açılışında sarı-lacivertli camiaya müjdeyi verdi. Özdemir, görevi bırakma kararı alan başkan Aziz Yıldırım'ı vazgeçirmek üzere herkesin seferber olduğunu ifade ederek, "Geldiğimiz noktada Yıldırım'ın devam edeceğini düşünüyorum. Kalırsa ki, büyük olasılıkla böyle olacak. Yönetimden 3-4 kişiyi değiştireceğiz" diye konuştu.

GÜRCAN BİLGİÇ

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır