kapat
08.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

itsakiss
 

Vay uyanıklar


Spor Bakanı Fikret Ünlü: "UEFA'nın riskli dediği statlar bizim değil, kulüplerin elinde. Bunlar aklı sıra bizi vurmak istiyor."
Spordan Sorumlu Bakan Fikret Ünlü, UEFA tarafından Türkiye'deki statlarla ilgili hazırlanan raporla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Ünlü, bu raporun uzun süreden beri federasyonda bulunduğunu ve çok ilginç bir şekilde aynı anda tüm basına sızdırıldığını vurgulayarak, "UEFA'nın yapmış olduğu bu önemli uyarıları, biz spor teşkilatı olarak tabii ki dikkate alırız. Ancak UEFA, Türkiye'de 5 stadı incelemiş ve bunlardan sadece Ankara 19 Mayıs ile İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'na olumlu rapor vermiştir. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu, Ali Sami Yen Stadı, kulüplerimizin kontrolundadır. Bu kontrollar da Türkiye Futbol Federasyonu aracılığıyla yapılmaktadır. Şimdi bu raporu ortaya çıkaranlar statları kulüplerin ellerinden almamızı mı istiyorlar? Ya da kulüpleri desteklediklerini söyleyenler, kulüpleri mi zor duruma düşürmek istiyorlar?" şeklinde konuştu.

Eksiklikler saptandı
UEFA'nın yapmış olduğu bu araştırmada görünen birçok eksikliklerin zaman içinde teşkilat tarafından da saptandığını ifade eden Ünlü, "Bu konuda gerekli yerlere gerekli uyarılar yapılmıştır. Kontrolumuzda bulunan statlarda sözkonusu sıkıntılar kesinlikle yaşanmamaktadır. Dünya Kupası elemeleriyle ilgili yönetmeliklerde de uygulamalarla ilgili olarak bizim ve Federasyon'un sorumlulukları bilinmektedir. Bizim bir eksiğimiz bulunmamaktadır" dedi.

TAYFUN BAYINDIR-Ankara

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır