kapat
08.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

itsakiss
 

Jardel için son öneri


Benfica Başkanı Manuel Villarinho seçimde verdiği sözü yerine getirmek için harekete geçti. G.Saray'a Jardel'e karşılık Van Hooijdonk, Pavlin, Dudiç+6 milyon dolar teklif etti
Benfica'da olaylı bir seçimden sonra başkanlığa gelen Villarinho, seçim vaadi olan 'Jardel'in transferini' gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Jardel'in 25 milyon dolarlık bonservisi fazla gelince Benfica, G.Saray'a "Paket takas" önerisiyle geldi. İlk başta Portekiz ekibi G.Saray'a Hollandalı golcü Pierre Van Hooijdonk+para teklif etmiş ama sarı kırmızılılar bu teklife sıcak bakmamıştı. Yeni teklif ise daha ilginç: 3 futbolcu artı 6 milyon dolar.

Dudiç ve Pavlin'e takip
Benfica, Galatasaray'a Jardel'e karşılık Hollandalı Van Hooijdonk, Yugoslav Ivan Dudiç ve Porto'dan yeni transfer edilen Sloven Miran Pavlin, artı 6 milyon dolar teklif etti.

Galatasaray yönetimi şimdi bu teklifi düşünürken teknik heyet ise tanımadıkları Dudic ve Pavlin'i incelemeye aldı. Dudic, Yugoslav Milli Takımı'nda defansın sağında oynuyor. Pavlin ise Sloven Milli Takımı'nın orta sahasında sol içte oynuyor. Lucescu eğer bu transferlere 'okey' verirse takas an meselesi.

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır