kapat
08.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

banner
 

İbo'ya aşığım ama artık bitti


Demet Akalın, ayrılığıyla ilgili olarak "Tek bir nedene bağlayamıyorum. Onu hâlâ çok seviyorum ama ilişkimiz çıkmaza girdi" yorumunu yaptı
Dört yıl önceydi. Bir spor magazin programı Demet Akalın'ı İbrahim Kutluay'ın oynadığı basketbol takımın antrenmanına götürür. Muhabir Demet'e "Sizce en yakışıklı basketçi hangisi?" diye sorar. Demet'in yanıtı kaderini belirlemiştir sanki. Soruya "10 numara... Esmer olanı..." yanıtını verir.

10 numaralı formayı taşıyan İbrahim Kutluay'dır. Sonra çekim ekibi ile birlikte bir cafeye gidilir. Orada telefonlar alınıp verilir ve birkaç gün sonra da aşk başlar... Ama ne aşk... Sorunlar hiç bitmez. Bir sporcu ile bir şarkıcının beraberliği aileden onay görmez. Kutluay'ın annesi Meral Kutluay'ın tavrı ilişkilerinin üzerinde bir karabulut gibidir...

AŞK KABUSU
Kutluay birkaç ay önce yaptığımız röportajda o günleri anlatırken "Ne Demet'ten vazgeçebiliyordum ne de annemle babamdan. Kabus gibi günler yaşardım. Kamptan çıkmak istemezdim çünkü çıktığımda anneme mi, yoksa Demet'e mi gideceğimi bilemezdim" demişti... Ve ardından şunu söylemişti: "Sabrettik ve bugünlere geldik. Demet'in arası annemlerle iyi olduktan sonra benim de performansım yükseldi..."

Ama Demet Akalın'ın sabrı kalmamış...
Şimdi 'İbo'nun sevgilisi Demet' kimliğini bir yana bırakıp, kendi hayatını kurmaya çalışıyor...

* Dört yıllık büyük bir aşktı... Çok büyük zorluklara mücadele ettiniz İbrahim'le birlikte... Tam evlenecekken, neden şimdi bu ayrılık?

İlişkimizin başından beri hep aynı şeyleri yaşadık. Sonuçta bu noktaya gelindi.

* Nikah tarihi geciktiği için mi ayrılık kararı aldın?

Konu sadece evlilik değil. Tek bir nedene bağlayamıyorum. Sadece sabrım tükendi, sabrım bitti. Ama aşk bitmedi.

* Son Yunanistan seyahatinde bu kararı aldın. Kavgalı bir ayrılık mı oldu bu?

KRİZ GEÇİRİYORUM
Yine aynı tip konuşmalar geçti aramızda. Artık sıkıldım bunlardan... Çok da fazla konuşmak istemiyorum. Ne olursa olsun dört sene birlikte yaşadığım bir insan. Artık o kadar canım sıkıldı ki... Mesela boyun fıtığı rahatsızlığım, başka bir sürü rahatsızlıklarım var. Bunların hepsi yaşadığım strestenmiş. Bu olaylar yıprattı beni. Sinir krizi geçiriyorum. Artık bedenim de yıprandı. Bundan böyle kendime bakacağım, işime gücüme bakacağım.

* Artık taştım mı diyorsun?

Çoktan taştı...

*Ayrılık kararını döndükten sonra mı aldın. Yoksa İbrahim Kutluay'a veda edip mi geldin?

Kararı Atina'da verdim. Ve dönerken de eşyalarımı da toplayıp geldim. Şimdi evimde kalıyorum. Bu ilişki yordu beni. Başından beri ne kadar emek verdiğimi, ne kadar sabrettiğimi sen de biliyorsun. İşimi, şanımı, şöhretimi bıraktım, herşeyi unuttum. Artık sokaktaki küçücük çocuklar bile beni İbrahim Kutluay'ın sevgilisi Demet olarak tanıyor. Bu da hiç hoş bir şey değil. Benim İbrahim'den önce de bir ismim vardı. Bundan sonra yine Demet Akalın olacak?

* Aşkın için kariyerini feda ettiğini mi düşünüyorsun?

Tabii ki... Mutlu bir beraberliğim, evliliğe giden bir beraberliğim var diye her şeyi alttan alıyordum, sineye çekiyordum. 'Her şey zamanla düzelir' diyordum. Ama artık inancım kalmadı.

* Bir önceki röportajımızda sen 'Ben İbrahim için fedakarlık ettim, her şeyi bırakıp onun arkasından Yunanistan'a gittim. Aynı şeyi o benim için yapmazdı' demiştin.

Tabii ki yapmazdı. Aynı şeyi yine söylerim. İbo'yu da çok fazla suçlamak istemiyorum. Bu ilişkiye 'bir gün ayrılırız' diyerek başlamadık. Başlangıcından itibaren inanılmaz bir mücadele verdik. Herkesle mücadele ettik. Çok büyük sorunları, engelleri aştık ama artık beni takatim kalmadı.

* Dört yıldan pişman mısın?

Hayır asla... Adam bana hayatımın en güzel dört yılını yaşattı. Nasıl böyle bir şey söyleyebilirim ki? Hâlâ çok seviyorum ama bizim ilişkimiz artık çıkmaza girdi.

KISMET DEĞİLMİŞ
* İbrahim ilişkinin bittiğine inanıyor mu?

Bilmiyorum. Buraya dönünce belki daha iyi anlayacak. Yine de bunu ona sormanız lâzım. Ben ciddiye alınmamaktan şikâyetçiyim. İnsanları kendime inandırmam için en sonunda böyle bir şey mi yapmam gerekiyordu, bilemiyorum. Bitti... Bitti yani...

* Dönmez misin?

Hayır. Bu ne bir tehdit ne de bir tavır. Ben bitirdim ve bundan sonra da artık kendi düzenime bakacağım.

Ben onun için düzenimi bozdum. Aşkımın bittiği yok ama benim sabrım bitti.

Susmayı tercih ediyorum
* Yunanistan'da Kutluay ailesi hep sizinleydi. Kendi hayatınızı yaşayamadınız mı? Ailenin onaylamayan tavrı mı bitirdi beraberliği?

Aile konusunda yorum yapmak istiyorum. Sadece susuyorum. Susmak benim verebileceğim en güzel yanıt bence.

* Aile sorunu ilişkinize yansıdı mı?

Tabii ki...

* Şimdi hayatında neler olacak? Sahneye dönecek misin?

Zaten çalışıyordum. Ama İbrahim'le beraber olduğum için çok seçici ve dikkatliydim. Deli gibi iş gelirken iş reddetmem aptallık olur... Şimdi evimi yerleştiriyorum... Her gün fizik tedaviye gidiyorum. Kolay değil, yeni bir düzen kuruyorum. Ailem üzüldü. Kavga gürültü olduğunda, 'saçmalama, otur evinde' diyorlardı. Bu ilişkinin bir yere gidemeyeceğini gördüğüm için bitirdim. Her ilişki mutlu sonla bitecek diye bir şey yok. İnşallah İbo'nun karşısına onu benden daha çok mutlu edecek biri çıkar. Kısmet değilmiş. Buraya kadar yaşanacakmış.

ŞENGÜL BALIKSIRTI

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır