kapat
08.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Guncel Veri
 

Bir ziyaret de Sivas'a


Uşaklı uzaylının ardından bir UFO vakası da Sivas'ta yaşandı. Hakan Selek adlı bir muhasebeci, 'Gökyüzünde üç cisim gördüm, hemen kameraya kaydettim' dedi
Uşak'ın Eşme ilçesinde köylülerin uzaylı bir yaratık gördüklerini iddia etmeleriyle gündeme gelen uzaylı iddialarına bir yenisi de Sivas'tan eklendi. Sivaslı muhasebeci Hakan Selek, ''UFO" olarak adlandırılan tanımlanamayan uzay cismi gördüğünü iddia ederek, ''Tüm görüntüleri de kameraya kaydettim'' dedi.

POLİSİ ARADIM
Selek, 5 Haziran Salı günü saat 22.00 sıralarında, apartmanlarının üzerinden büyük bir gürültüyle uçak geçtiğini öne sürdü: "Duyduğum sesi uçak sesine benzettim, hemen pencereye koştum ama uçağı göremedim. Bu sırada, üst kattaki komşumuzun kızı, 'Anne ufolar!' diye çığlık attı. Atatürk Spor Salonu'nun üstünde hareket halinde 3 ayrı ışıklı cisim görünce bana haber verdi. Kamerayı kaptığım gibi balkona fırladım. Çekim yaptığım sırada bu cisimlerden ses çıkmaması da beni şaşırttı. Görüntüleri kaydettim.''

DELİLLER DE UÇTU
Olay üzerine (155) polis imdat telefonunu 2 kez aradığını belirten Hakan Selek, "Bana 'Görevlilerimiz gereken kontrolleri yaptı ama bir şey görememişler' diye yanıt verdiler. Sanıyorum beni ciddiye almadılar.

Sirius UFO Uzay Araştırmaları Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan ise uzaylının görüldüğü Uşak'taki tarladaki izlerin yok olduğunu söyledi. Akdoğan "Malesef tarladaki izler olayı merak eden kişilerin dikkatsizliği sonucu silinmiş ama biz yine de örnekler alıp İngiltere, ABD ve İtalya'ya gönderdik. Olayın şahitleri de yalan makinesine sokulacak. Ayrıca tarla 1 ay karantinaya alınmalı" dedi.

'Görmediğimiz çok alemler var'
Uşak'ın Eşme ilçesinde görüldüğü iddia edilen uzaylılarla ilgili bir yorum da Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan geldi. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz, köylülerin Narlı Köyü'nde gördüklerini ileri sürdükleri uzaylılarla ilgili olarak ayrıntılı bir inceleme yapma fırsatı bulamadıklarını söyledi. Ancak bir gazetecinin "İslam dinine göre dünyanın dışında hayat var mıdır?" sorusuna, "Bizim görmediğimiz daha çok alemler var" karşılığını verdi.

Uzaylı 'Mister X' kazanç kapısı oldu
Eşme'de görüldüğü söylenen 'uzaylı' gündeme oturunca, uzaylı oyuncaklara ilgi de arttı.

Uşak'ta Şan Pasajı'nda hediyelik eşya mağazası işleten Rıza Ak ve oğlu Cemal Ak, suyun içinde büyüme özelliği olan uzaylı oyuncak satmaya başladı. İnsanlar, 2 milyon 500 bin liradan satılan oyuncağı almak için mağazaya akın ediyor. Su dolu kaba konduğunda, boyu 5-6 santimden 20-30 santime kadar uzayan oyuncağın ismi ise 'Mister X'. Bu arada Uşak Valiliği'nin internet aracılığıyla yaptığı çağrıya NASA'dan yanıt geldi. NASA, Eşme ilçesi Narlı köyünde araştırma yapacaklarını bildirdi.

Aydın DELİKTAŞ -Yaşar AKBULUT

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır