kapat
08.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

itsakiss
 

Suç aleti: Tecavüz hapı


Kozmetik devi Max Factor'ın makyajı bozuldu. Küçük torun Andrew Luster hakkından açılan 88 tecavüz davasından 3'ü başladı
Ünlü Amerikan kozmetik firması Max Factor'un varisi Andrew Luster'ın hakkında tecavüz ve cinsel taciz suçundan 1.000 (bin) yıl hapsi isteniyor. Tanıştığı kadınların içkisine GHB (Gamma Hydroxy Butyrate) adlı uyuşturucu maddeden atarak tecavüz etme suçundan iki çocuklu ve 37 yaşındaki Luster hakkında 88 dava açıldı. Bu davaların üçü görülmeye başlandı.

Ventura Yüksek Mahkemesi'nde görülen davalarda, Luster'in 1998'de ve geçen yaz meydana gelen üç tecavüz olayından 175 yıl hapsini isteniyor. Ayrıca 30 milyon dolar kişisel serveti olan Luster hakkında açılan 10 milyon dolarlık tazminat davası da karara bağlanacak.

'ONLAR SEVGİLİM'
Firmanın kurucusu Max Factor'un küçük torunu olan Luster ise kendisinin tecavüz ettiği iddia edilen tüm kadınların eski sevgilisi olduğunu ve hepsinin kendi rızalarıyla seviştiğini söyledi.

Ancak Luster'in Santa Barbara'daki muhteşem malikanesinde arama yapan polisin ele geçirdiği video kasetlerde; 'eski sevgililer'in baygın bir şekilde yatakta yattığı, bu sırada Luster'in de kendi cinsel arzularını yaşadığı görülüyor.

Polis aramada ayrıca 13 tabanca, 1 ruhsatsız AK-47 tipi tüfek ve tecavüze uğrayan kadınların fotoğraflarını buldu. Ayrıca "Bekarlar" adlı internet sitesindeki arkadaşlarıyla tecavüz fotoğrafları değiş tokuş ettiği de belirlendi.

NİNA RICHARDS (34):

Tecavüze uğradığımı doktorum söyledi
Luster aleyhinde dava açması üzerine 34 yaşındaki İngiliz Nina Richards da mahkemeye başvurdu: "Halkla ilişkiler şirketimle çalışmak istiyordu. Şartları konuşacaktık. 1998 Kasım'ında Londra'daki Metropolitan Oteli'nde buluştuk. Bana sıcak davrandı ve içki ısmarladı. Sonra neler olduğunu hiç hatırlamıyorum. Gözlerimi açtığımda bir otel odasında çırılçıplaktım. Bunun üzerine hemen doktoruma gittim. Tecavüze uğradığım gerçeğini doktorum söyledi."

SHAUNA DOE (21):

Beni uyuttuğunda 16 yaşındaydım
Luster ile 1997 yılında henüz 16 yaşındayken tanıştığını söyleyen Doe, Luster'in kendisini esprili ve sevecen biri olarak tanıttığını söyledi: "Luster iyi arkadaş olmuştuk, sık sık görüşüyorduk. Bir gece beni evine çağırdı. İyi vakit geçirdik. Birkaç kadeh içki içtik. Sonra ben koltukta sızmışım. Sabah kalktığımda Luster'in yatağındaydım kendimi inanılmaz halsiz hissediyordum. Kasım 1997'den beri hiç görüşmedik. Duruşmaya görüntülerimin yer aldığı keset getirildiğinde hakikaten şok oldum."

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır