kapat
03.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Revivo'dan şov
Dünya Kupası elemelerinde 7 Grup'ta İsrail, Liectenstein'i 3-0 yenerken F.Bahçeli Revivo, ilk golü atıp, ikinci golün de asistini yaptı. Diğer sonuçlar: 1.GRUP: Rusya-Yugoslavya: 1-1, Slovenya-Lüksemburg: 2-0, 2.GRUP: İrlanda-Portekiz: 1-1, Estonya-Hollanda: 2-4, 3.GRUP: K.İrlanda-Bulgaristan: 0-1, Danimarka-Çek Cum: 2-1, İzlanda-Malta: 3-0, 4.GRUP: İsveç-Slovakya: 2-0. 5.GRUP: Ermenistan-B.Rusya: 0-0, Ukrayna-Norveç: 0-0, Galler-Polonya: 1-2, 6.GRUP: Hırvatistan-San Marino: 4-0, Belçika-Letonya: 3-1 7.GRUP: İspanya-Bosna: 4-1, 8.GRUP: Romanya-Macaristan: 2-0, Gürcistan-İtalya: 1-2, 9.GRUP: Finlandiya-Almanya: 2-2, Yunanistan-Arnavutluk: 1-0

Safin'e tokat
Fransa Açık Tenis Turnuvası'nda erkeklerde 2 numaralı seribaşı Rus Marat Safin, Fransız Fabrice Santoro'ya 3-2 yenilerek 3.Tur'da turnuvaya veda etti. Erkeklerde Grosjean, Corretja ve Blanco, bayanlarda ise Hingis, Capriati ve 6 numaralı seribaşı Serena Williams tur atladılar.

Sakarya-Malatya
2.Lig Ekstra Play-Off finali bugün yapılacak. Sakaryaspor ile Malatyaspor, Antalya Atatürk Stadı'nda 20.30'da Süper 1.Lig'e yükselebilmek için mücadele edecek. Karşılaşmayı Metin Tokat yönetecek.

Potada final günü
1.Basketbol Ligi'nde play-off final serisi bugün start alıyor. Ülkerspor ile Efes Pilsen, Ahmet Cömert Spor Salonu'nda 18.00'de karşı karşıya geliyor. Seri 1-1 başlayacak ve 4 galibiyete ulaşan şampiyon olacak.

Suzuki farkı
Japonya ve Güney Kore'de yapılan Konfederasyon Kupası B Grubu'nda Japonya, Kamerun'u 2-0 yenerek yarı finale çıkmayı garantiledi. Maçın gollerini 8 ve 65. dakikalarda Suzuki kaydetti. Grubun diğer maçında ise Brezilya, Kanada ile 0-0 berabere kaldı.

Bucks pes etmiyor
NBA'de Doğu Bölümü play-off final serisi 6. maçında Milwakuee Bucks, kendi sahasında Philadelphia 76ers'ı 110-100 yenerek, seride 3-3'lük eşitliği sağladı. Ray Allen 41 sayı, 4 asistle maçın yıldızı oldu.

Kırkpınar Ağası oğlunu vekil atadı
Kırkpınar Ağası Mustafa Saruhan, aşırı kilolarının getirdiği sağlık sorunları nedeniyle etkinliklere katılamayacağını açıkladı. Saruhan, kendisine vekil olarak oğlu Murat Saruhan'ı atadı.

Okan'a PSG kancası
Sezonun gol kralı Bursalı Okan , bir dersane tarafından Yılın Futbolcusu seçildi. Törende konuşan Okan, "Paris Saint Germain yöneticileri 4 Haziran'da benim için Bursa'ya gelecekler" dedi.

Hentbolda hüsran
Hentbol Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası Play-off ilk maçında Ankara'da Hırvatistan'a 32-26 yenildi.

Çekler'i bozdurduk
Avrupa Şampiyonası grup elemelerinin son maçında Çek Cumhuriyeti'ni 3-1 yenen Bayan Voleybol Milli Takımımız grubunda 3. oldu. En iyi 3.'lerden Avrupa finallerine katılma şansı yakalayan milli takımımızın durumu 10 Haziran'da kesinlik kazanacak. Maçı izlemeye gelen Spor Bakanı Fikret Ünlü maç sonrası oyuncuları tek tek kutladı. Erkekler ise Slovenya'yı 3-1 yendiler ama elendiler.

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır