kapat
03.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

KISA KISA KISA


MHP'li Çınaroğlu: Yalova istifa etmeyip, Öksüz gibi direnmeliydi
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Çınaroğlu, ANAP'lı Yüksel Yalova'nın bakanlıktan istifası konusunda koalisyondan farklı görüş sergiledi. Çınaroğlu, "İstifa etmemesi gerekirdi. Ulaştırma Bakanımız istifa etmedi, diretti; çünkü milli hassasiyetler vardı. İstifa edecekse, IMF'ye verilen niyet mektubu sırasında istifa etmeliydi" dedi.

DYP'li Ercan: Bu tekkenin yeni dervişinin kerameti yok
DYP Grup Başkanvekili Nevzat Ercan, erken seçim yapılmasının kaçınılmaz olduğunu savundu ve partililerden tek başına iktidar için çalışmalarını istedi. Ercan, Devlet Bakanı Kemal Derviş'i eleştirerek, "Bu tekkenin yeni dervişinin de bir kerameti yok. Milleti daha fazla yoksullaştırmaktan başka yapacağı da yok" dedi.

Başbakanlık: ATA uçağı tehlike atlatmadı
Başbakanlık, Başbakan Ecevit ve beraberindekileri Erzurum'dan Ankara'ya getiren ATA uçağının Esenboğa Havalanı'na yaklaşması ve inişinde büyük tehlike atlatıldığı haberlerinin gerçek dışı olduğunu bildirdi. Uçağın kara kutusunun incelendiği ve uçuşla ilgili parametrelerin limit içinde olduğunun görüldüğü kaydedildi.

İki yasaklının kavgası yayılıyor: Erbakan'a alkış, Tayyip'e sessizlik
Necmettin Erbakan ile Tayyip Erdoğan arasındaki siyasi çekişme yayılıyor. FP lideri Recai Kutan'ın katıldığı Teknik Elemanlar Derneği Genel Kurulu'nda katılımcıların Erbakan'ın telgrafını alkışlarken, Erdoğan'ın telgrafını sessizlikle karşıladığı dikkat çekti.

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Ediz Hun'dan çevre dersi
Mecidiyeköy Kültür Merkezi'nde Çevre Haftası nedeniyle düzenlenen bir konferasta konuşan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Ediz Hun, nüfusla birlikte çevre sorunlarının da arttığını belirterek, şimdiki neslin çevre bilinciyle yetişmesinin gelecek açısından önemli olduğunu söyledi. Hun, çevre bilincinin demokrasi kadar önemli olduğunu belirtti.

Aşık: 1983'teki ANAP'ı arıyorum
ANAP'ın Olağan Büyük Kongresi yaklaşırken Eyüp Aşık, Genel Başkanı Mesut Yılmaz'a bayrak açtı. Yılmaz değişmeden ANAP'ta değişimin olamayacağını söyleyen Aşık, "1983'teki ANAP'ı özlüyorum" dedi.

Okuyan kriz konusunda uyardı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, ekonomik krizle ilgili alınan tedbirler sonucunda bir aydır pozitif gelişmeler yaşanmaya başlandığını belirterek, "Türkiye yapısal değişikliklerini gerçekleştirmek zorunda" dedi.

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır