kapat
03.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Önce uyuşturup sonra soyuyorlar


Kolombiya'lı hayat kadınları, vücutlarına uyuşturucu dökerek 'fantazi' yaptıkları müşterilerinin paralarını çalıp kayıplara karışıyor

NE VAR NE YOK ÇALIYORLAR
Milyonlarca dolarlık mücadele kampanyalarına rağmen uyuşturucu üretimi ve kaçakçılığının bir türlü önüne geçilemediği Kolombiya'dan inanılmaz haberler gelmeye devam ediyor. Uyuşturucu, başkent Bogota'daki hırsızların şimdilerde en temel malzemesi oldu. Yapılan açıklamaya göre yol kenarında, lüks restoran ya da barların çevrelerinde dolaşan güzel kadınlar, gözlerine kestirdikleri kişilerle cinsel ilişki için para karşılığında anlaşıyor. Ardından gidilen mekanda kadınlar, vücutlarına oldukça etkili toz uyuşturucu dökerek müşterisiyle 'fantezi' yapıyor. Ve uyuşturucunun da etkisiyle kendinden geçen kurbanının parasını, otomobilini, telefonunu ve değerli tüm eşyalarını çalıyor. Bu şekilde hırsızlık yapan 20'li yaşlardaki 3 hırsız, suçüstü yakalandı.

KOKAİNLİ İNCİL DE YAPTILAR
Gelişen teknoloji, özel eğitimli arama köpekleri ve polisin yoğun çabası karşısında uyuşturucu kaçakçıları 'mallarını' sınırlardan kaçırmak için de akıl almaz yöntemler geliştiriyor. Kolombiya'da uyuşturucu mafyasının sıvı kokaini İncil'in sayfalarına enjekte ederek yurtdışına kaçırdığı ortaya çıktı. Polis, Bogota'da bulunan çok sayıda incilin sayfalarına 'emdirilmiş' şekilde önemli miktarda sıvı kokain ele geçirildiğini açıkladı. Ancak kaçakçıların kokaini nasıl enjekte ettiği ve sonrasında nasıl yeniden sıvılaştırdığı konusunda bilgi verilmedi.

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır