kapat
29.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Yazarlar
 

İşte İnanır'ın çiftliği


Komser Şekspir'in galası için memleketi Fatsa'ya giden Kadir İnanır, İstanbul'un bütün stresini çiftliğinde, hayvanlarıyla attı
Oyuncu Kadir İnanır, memleketi Fatsa'ya çıkarma yaptı... Komser Şekspir filminin Fatsa'daki galası için memleketine giden İnanır, hasret giderdi. Davullarla zurnalarla karşılanan İnanır, tartışma yaratan "cadı kostümlü Kadir İnanır"ı da Fatsalılar'la birlikte izledi. Fatsalılar'ın filmi çok beğendiğini söyleyen İnanır, "Zaten cadı kostümlü İnanır'a niye kızsınlar ki. Çünkü Fatsa halkı çok çağdaş düşünüyor. Bir sanat eserine ve o esere emek vermiş insanlara saygı duyuyor" diye konuştu.

GÜZEL EVİM...
İnanır, filmin ardından soluğu çiftlik evinde aldı. Gazetecilere, evini gezdiren İnanır, yatak odasının kapısını açtığında, "Bu yatakta benden başka kimse yatamaz. 40 yıl gelmesem yatağım açılmaz" diye konuştu. Evinin doğal yapısını bozmayan İnanır, "İstesem bu evi yıkıp bir villa yaptırabilirdim. Duş da koydururum. Ama buna hiç niyetim" diyerek, salonun ortasındaki duş dolabını gösterdi.

Çiftliğinin her şeyiyle tek tek ilgilenen Kadir İnanır, Fatsa'ya sık gelememekten şikayetçi. İnanır, "İşlerim olduğu için İstanbul'dayım. İmkânım olsa buradan şehre dönmem. Zaten bir gün kaybolursam beni burada bulabilirsiniz" diyor.

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır