kapat
29.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
İkizler'deki Ay'ın olumlu açıları organizasyon kabiliyetinizin yüksek olabileceği bir günü vurguluyor. Girişimci yönünüzü grup çalışmalarında çok iyi ifade edebilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızdan destek alabileceğiniz gözleniyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Maddi konuların ön planda olabileceği bugün, harcamalarınız konusunda aşırıya kaçma eğiliminizi dengelemelisiniz. Zevkleriniz için harcamalarınızı artırabilirsiniz. Yatırımlarınızı yaparken risk almaktan kaçınmalısınız.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Meraklı ve iletişimci yapınızında desteğiyle yaratıcı düşüncelerinizden maksimum yararlanabilirsiniz. Jüpiter'le birleşen Ay, her konuda enerjik ve iyimser bir yapıyla hareket edebileceğinizi belirtiyor. Duygusal bakımdan aşırılıklar gösterebilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
İç gerilimlerinizin azalacağı ve kendinizle barışık olabileceğiniz bir gün. Ay'ın durumu yalnız başınıza oluşturacağınız her türlü planın sonuçlarından maksimum verim alabileceğinizi vurguluyor. Bugün yardımlaşmaya önem verebilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Kendinizi sosyal ve eğlenceli ortamlarda mutlu hissedebileceğiniz bir gün. İdeallerinize kanalize olarak tatil ve gezi planları yapma isteği içinde olabilirsiniz. Arkadaş ortamlarında çalışmalarınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz görülüyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
İkizler'deki Ay'ın durumu kariyerinizde güçlü motivasyonlara sahip olabileceğinizi belirtirken, otoritelerin dikkatini çekerek beğeni kazanabileceğinizi vurguluyor. Ay'ın olumlu açıları birçok yenilik yapabileceğinize işaret ediyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
İkizler'deki Ay'dan rahatlatıcı etkiler alıyorsunuz. Seyahatlere ve yeni fırsatlara açıksınız. Gezegenlerin enerjisi size ticaretle ilgili konularda fırsatlar getirebilir. Ufkunuzu genişletmek için yolculuk fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Ortak paylaşımlarınızla ilgili isabetli kararlar alacaksınız. Borç alacak ilişkilerinden kârlı çıkabilirsiniz. Bugün tamamlanmamış işlerinizi halledebilirsiniz. Sizi tereddütte bırakacak etkiler alacağınız gözleniyor. Sağlığınıza dikkat edin.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Ay'ın konumu tek başınıza hareket etmekten zevk almayacağınıza işaret ediyor. Partnerinizle birbirinize destek olabilirsiniz. Ay'ın olumlu açılarının etkisiyle iş konusundaki yatırımlarınız ve girişimleriniz olumlu sonuçlar getirecektir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Pratik ve somut yaklaşımlarınız girişimlerinizi hayata geçirebilmeniz açısından olumlu sonuçlar verebilir. İş yerinizde oluşabilecek rekabetlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Sağlığınızı ve kondisyonunuzu destekleyecek önemli girişimlerde bulunabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Aşk yaşamınızda gerginliklere açık olsanız da enerjinizi olumlu yönlendirebilirseniz her türlü yanlış anlaşılmayı engelleyebilirsiniz. Ruh yapınızın insanlara ilginç gelecek. Özel yaşamınızla ilgili hoş gelişmeler gündeme getirebilir.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
ugün İkizler'deki Ay'dan ev ve aile yaşantınızı destekleyen etkiler alıyorsunuz. Ailenizle iletişiminiz artabileceği gözleniyor. Yaşadığınız mekân için harcamalarda bulunabilir ve alım-satım konularıyla ilgilenebilirsiniz.


 


 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır