kapat
29.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Böyle bulundu


Fidan Daldal, Ataköy'deki evinde domuzbağıyla öldürüldü. Olaya hırsızlık süsü verilmek istendi
Ataköy'deki evinde hunharca öldürülen Fidan Daldal adlı genç kadının katil zanlısı olarak, eski eşi, sevgilisi ve arkadaşı gözaltına alındı. Korkunç cinayet, Fidal Daldal'ın kardeşi Halime Öngören'in eve gelmesiyle ortaya çıktı. Ataköy 9. Kısım 16-A Blok'ta oturan ablasını ziyarete gelen Halime Öngören, uzun süre zili çalmasına rağmen kapı açılmayınca üzerindeki yedek anahtarı kullanarak içeri girdi.

Ablasının, elleri, ayakları bağlı, yüzü koli bantıyla kaplı, yarı çıplak vaziyette cesediyle karşılaşan Halime Öngören, yaşadığı şokun etkisiyle koşarak Bağcılar'daki ailesinin evine gitti. Genç kız, olayı önce ailesine sonra polise bildirdi. Polisin yaptığı incelemede Fidan Daldal'ın domuzbağıyla öldürüldüğü ortaya çıktı. Katil veya katillerin olaya hırsızlık süsü vermek için evin altını üstüne getirdikleri belirtildi.

YASAK İLİŞKİ
Genç kızın, annesinin ölümünden sonra, babasının başka bir kadınla evlenmesi üzerine evini terk ettiği ve ayrı yaşamaya başladığı ifade edildi. Fidan Daldal'ın, yaşamını tek başına sürdürürken başarısız bir evlilik yaptığı ve geçtiğimiz günlerde boşandığı ortaya çıktı. Polis yetkilileri, kendisinden yaşça büyük evli bir erkekle ilişkisi olduğu öğrenilen Fidan Daldal'ın namus cinayetine kurban gitmiş olabileceğini bildirdi. Talihsiz kadının katil zanlısı olarak boşandığı eşi ile sevgilisi Keskin Çobanoğlu ve arkadaşı Erdal Özkan gözaltına alındı.

Sefer DARICI-Erhan DOĞAN

 
Türkiye bu krizden ne zaman çıkar?

3 Ay
6 Ay
12 Ay
1 Seneden fazla

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır