kapat
13.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

İste Rüştü'nün sırrı


"3 hafta idman bile yapamaz" denilen Rüştü, özel bir bandaj ve 3 saatlik anesteziyle finalde sahaya çıktı. 17 tane degaj yaptı. Hatasız oynadı ama kupayı getirmeyi başaramadı

3 saatlik anestezi
Sağ ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle üç hafta idman yapamayacağı söylenen Rüştü'nün Gençlerbirliği maçında sahaya çıkması "mucize" olarak nitelenirken, milli kaleci finalin penaltılarla kaybedilmesiyle mucizeyi mutlu sonla bitirememiş oldu. Rüştü'nün oynamasının ardında sağlık ekibinin olağanüstü çalışması yatıyor. Sakat olan sağ ayak bileği çok sıkı bandaja alınan Rüştü'ye ağrı duymaması için üç saat etkili lokal anestezi yapıldı.

Özel vuruş tekniği
Rüştü'nün topa vurmakta zorluk çekmemesi için yeni vuruş teknikleri geliştirildi. Ayağının üstüyle topa vurunca acı çeken Rüştü, olabildiğince ayağının içini kullandı. Milli kaleci, maç öncesi teknik heyet tarafından sürekli motive edildi. Kendisine Revivo'nun İsrail'den getirttiği doktorun yapacağı güçlendirilmiş bandajla oynayabileceği anlatıldı. Bu şartlarda sahaya çıkan Rüştü, iyi bir performans sergilemesine karşın takımına kupayı getirmeyi başaramadı.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır