kapat
13.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Kendinizi aşırı yormaktan sakınmanız gereken bir gün de bulunuyorsunuz. İşinizle ilgili yapmak istediğiniz değişiklikleri, beraber çalıştığınız insanları düşünerek ertelemeniz veya vazgeçmeniz mümkün. Para konularında temkinli davranmalısınız.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Ay'ın Venüs'le etkileşimi aşktasürprizlerle karşılaşabileceğinizi belirtiyor. Bugün yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük zevk verebilir. Sanatsal ve kültürel faaliyetlerde yer almak istemeniz mümkün.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Öğleden sonra ailenizin kaynakları ve sizin için özel konularla ilgilenmek isteyeceksiniz. Sevgilinizden alacağınız hediye veya duyacağınız güzel sözler sizi mutlu edebilir. Alım-satım, miras ve tamamlanmamış sigorta işlemlerinizle ilgilenebilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Karşıt burcunuzdaki Ay'ın durumu bugün ilişkilerinizde yaşayabileceğiniz bir sorunu çözmek için fırsat bulabileceğinizi belirtiyor. İşinizde ve ailevi konularda çıkabilecek tartışmalarda aracı olabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir ve iyileşme yolunda olumlu adımlar atabilirsiniz. Ayrıntılara önem vermeniz günlük işlerinizi yoluna koymanıza yardımcı oluyor. Yaratıcılık gerektiren konular size zevk verecektir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Ay'ın durumu öğleden sonra aşkta çabalarınızın karşılığını alacağınıza işaret ediyor. Sevgide yenilikler yapma isteği duyabileceğiniz bir gündesiniz. Spekülatif konular gündeme gelebilir ve riskten kârlı çıkabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Enerjinizi evinize yönlendirmek isteyeceksiniz. Ailenizle eviniz için harcamalar yapabilir, bundan büyük zevk alabilirsiniz. Ortaklaşa çalışmalarınızdan maddi kazanç sağlayabilir, hukuksal işlemlerinizi kolayca halledebilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bugün yakın çevrenizle iletişiminizde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yakın dostlarınızdan fikir alabilirsiniz. Anlaşmalar konusunda dikkatli adım atmalısınız. Fakat yine de orijinal fikirlerinizle eşinizi ve iş ortaklarınızı etkileyebilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Maddi konularda atılım yapmak ve risk almak isteyeceksiniz. Günlük çalışmalarınızda aşırı yük altına girmiş gibi hissedebilir ama zorlukların üstesinden organizasyon yeteneğinizi kullanarak gelebilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Ay'ın Venüs'le sert etkileşimiyle düşündüğünüzden fazla harcamada bulunabilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü kullandığınız takdirde insanların dikkatini çekebilirsiniz. Sevdiğiniz mekânlarda sevdiklerinizle toplanmak isteyeceksiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün duygu ve düşüncelerinizi kendinize saklama eğilimindesiniz. Bu durum sizi ve sevdiklerinizi rahatsız edebilir. Meslek yaşantınızda atılımcı davranmak yerine, otoritelerle ilişkilerinizi ılımlı tutmaya çalışmalısınız.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Sevgiliniz ve arkadaşlarınızla birlikte eğlenebileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz. Fakat insanların fikirlerinin farklı olmasına sıkılmamalısınız. Uzak bir yerden alacağınız haber sizi şaşırtabilir. Aşk kapınızı çalıyor.


 


 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır