kapat
13.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

Bize bu yakışır


"Rakip, 2.5 ataktan 2 gol çıkardı. Biz 5 net fırsatı kaçırdık. Revivo&Johnson'ı yoruldular diye çıkardım. Millet, penaltılarla Dünya Kupası'nı kaybediyor. Ne yapalım, ölelim mi?"

"Çok iyi mücadele ettik"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, penaltılarla kaybettikleri kupa finali sonrasında büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Ancak Fenerbahçe kaybettiğinde, böyle olmalı; Denizli'deki gibi değil. Oyuncularım sahada kazanmak için her şeyi yaptılar. Sonuna kadar mücadale ettiler. Ancak futbolun cilvesine yenildiler. Bizim kaçırdığımız beş net pozisyonumuz ve attığımız iki gole karşılık, rakibin 2.5 pozisyonu maçı uzatmalara götürdü" dedi.

"Yorulanları çıkardım"
Ummadığı pozisyonların planını aksattığını kaydeden Denizli şunları söyledi: "Aklımıza gelmeyenler ilk golde Abdullah'ın hatası, ikincide Mirkoviç'in ıskası, Andersson'un % 00 pozisyonda topu kaleciye nişanlaması, kaleciyi geçen Revivo'nun düşmesi, her idmanda dönen topu tamamlamak için 100 kez çalışan Serhat'ın sahada geç kalmasıydı. Değişikliklerin sebebi yorgunluktu. Revivo orta sahaya geliyor, Johnson'un ayaklarına kramp giriyordu; Baliç'in de yürüyecek hali kalmamıştı.

"Şanssızlığı da yeneriz"
Kimse bir düşüş yaşadığımızı sanmasın. Millet penaltılarla Dünya Kupası'nı, Avrupa Şampiyonluğu'nu kaybediyor. Ne yapalım, ölelim mi? Bazı çevreler Denizli yönetimindeki F.Bahçe'nin şampiyon olmasını istemiyor. Birbirine bağlı, iyi profesyonellerden oluşan kadromuz, yarışı kaldığı yerden sürdürecek. Dün şanssızlığa yenildik ama yarın onu da yenmesini biliriz. Galatasaray'ın başarıları takımım üzerinde baskı yaratıyor. Kupada onlardan ileri gittik, ligde de önlerindeyiz."

GÜRCAN BİLGİÇ

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır