kapat
13.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

Jardel'siz olur


"Jardel önemli ama tarih sadece kazananları yazar. Gençlerle de çıksak Real'i elemeliyiz. Yönetim kalmamı istedi. Kararımı Mayıs'ta vereceğim."

Hızlı forvet deniyorum
G.Saray Teknik Direktörü Lucescu, "Real Madrid'i Jardel'siz de oynasak elemek zorundayız" dedi. İşte Romen teknik adamın SABAH'a yaptığı ilginç açıklamalar: "Jardel İstanbulspor maçında sakat olduğu için yoktu. Arif ile Serkan gibi iki süratli forvetimin nasıl oynayacağını merak ediyordum. Bunu gördüm. Jardel çok önemli bir oyuncu. Ondan kolay kolay vazgeçmem. Şampiyonlar Ligi'nde bütün maçlarda oynayan tek futbolcum Jardel. Her maçımızda bazı oyuncularımız eksikti. Yine de başardık. Jardel'siz de başarırız

Tarih mazeret yazmaz
Tarih sadece kazanan takımları yazar. Kimlerin oynamadığını veya mağlubiyetteki sebeplere bakmaz. Sahaya formayla çıkan herkes G.Saray'ın futbolcusudur. Biz Real maçına gençlerle de çıksak turu geçmeliyiz. Ergün ve Hakan Ünsal'ı çok seviyorum ama şu anda yoklar. Onların yokluğunda en iyi çözümü bulmak zorundayım

Denizli'ye üzüldüm
Fenerbahçe'nin penaltılarla kupayı kaybetmesine Mustafa Denizli adına üzüldüm. Biz de yarı finalde aynı duyguları yaşamıştık. Onlar finalde yaşadılar. Ortaya koyduğunuz emek penaltılarla uçup gidiyor. Mustafa Denizli'yi çok iyi anlıyorum. Onun için üzüldüm ama bu bizim mesleğimizin kötü yüzü. Bununla yaşamayı öğrenmeliyiz.

Kalmayı haketmeliyim
Yönetimden sözleşmemi uzatmak için teklif geldi. Ama şimdilik kabul etmedim. Hele bir nisan ayı geçsin, başarılı olup olmadığıma bakayım. Bizim için iyi futbol tabii ki önemli ama tarih sonuçları yazar. Burada kalmayı haketmeliyim. Başarıyı somut olarak elimize alıp masaya oturmalıyız. Teklife teşekkür ederim. Fakat sonuçları beklemek zorundayım."

GÖKMEN ÖZDEMİR

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır