kapat
13.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Yazarlar
 

Şimdi moda kişiye özel Jimnastik hocası


Ayten Altun, Türkiye'nin en eski 'kişiye özel' jimnastik hocası. Sevil Sabancı ve Ajda Pekkan müşterileri arasında Son günlerde moda "Kişiye Özel" jimnastik hocası. Bunun da başında Ayten Altun geliyor.
Altun, bu modanın aslında 90'lı yıllardan beri var olduğunu belirtiyor. Pekçok kişinin işlerinden ve yoğun trafikten dolayı jimnastik salonlarına gidemediğini bilerten Altun, "Evde bir profesyonel eşliğinde spor yapmak onları çok rahatlatıyor" dedi. Altun'un en iyi müşterilerinden biri Ajda Pekkan. 1986 yılından beri Ajda Pekkan ile birlikte çalıştığını belirten Altun, onun için şunları söyledi:

"Aşırı disiplinli, düzenli inanılmaz çalışkandır. Söz konuszu spor olunca asla ödün vermez. Bugünün ünlü mankenleri Ebru Şallı, Demet Şener ve daha pokçoğunda onunki kadar sıkı bir vücut görmedim."

Ajda Pekkan'ı hiç şımartmadığını vurgulayan Ayten Altun "Olma dese bile bir saat çalışalım derim kandırırım. Birbirimizin duygularınıbir kez göz göze gelince anlarız." dedi. 1983'ten beri Koç Üniversetisi'nde spor hocası olan Ayten Altun, 1991 yılından itibaren ise Swissotel fitness merkezini çalıştırmış. Şimdi henkel'in fitness merkezlerinden birinde koordinatör olarak çalışıyor. Her yıl bir ay boyunca Amerika'ya gidiyor.

HİÇ TAVİZ VERMEZ
Yaklaşık 15 yıldır Ajda Pekkan'ın jimnastik hocalığını yapan Ayten Altun, beş yıldan beri de Gülben Ergen ile çalışıyor. Gülben Ergen, hocası için şunları söylüyor: "Ne kadar keyifsiz olursanız olun. Ne kadar yorgun olursanız olun. Hadi bakalım kaldır diye direktif verdi mi asla yapmamazlık edemezsin. Bu kadın sahaba kadar uyumamış, bir saat sonra programı varmış. onu hiç bağlamaz. Asla kaytaramazsınız. Hiç taviz vermez. Mızmızlanmaya gelmez. İşte bu yüzden çok başarılı." Ayten Altun ile ilgili ayrıntılı haber bu haftaki Aktüel dergisinde.

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır