kapat
13.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Yazarlar
 

Göğüslerim silikon değildir


Yıldırım Mayruk'un 'Sera-mania' adlı defilesinde podyuma çıkan Buket Saygı güzelliğiyle herkesi büyüledi. Buket Saygı göğüslerinin silikonlu olduğu iddialarını da yalanladı
Kadir İnanır'la birlikte oynadığı 'Derman Bey' dizisinin çekimlerinde 'tacize uğradım' diyerek gündeme oturan Buket Saygı, büyük sansasyon yaratan bu olayın ardından mankenliğe ara verip kayıplara karışmıştı. İnanır ile mahkemelik olan ve geçtiğimiz günlerde de bir manevi tazminat davası açan Buket Saygı, özlediği mesleğine yine sansasyonel bir olayla geri döndü. Yıldırım Mayruk'un Conrad Otel'de düzenlediği 'Sera-mania' adlı defile, bir anlamda Saygı'nın yeniden doğuşu oldu.

MAYRUK'A GÜVENDİM
Göğüslerini ve göbeğinin altını açıkta bırakan kırmızı bantlı elbise ve yine tek göğsünü açıkta bırakan bir kostüm giyerek tüm dikkatleri üzerine çeken Buket Saygı, gördüğü ilgi ile motive oldu ve mesleğine dönme kararı aldı. Defilenin ertesinde tüm medyada göğsünü açıkta bırakan kıyafeti ile yer alan Saygı, bu cesareti Yıldırım Mayruk imzasına güvendiği için gösterdiğini belirterek şöyle konuştu: "Ben bir mankenim. Yıldırım Mayruk çok sevdiğim bir insan. Onu kırmamın imkanı yoktu. Podyumları da çok özlemiştim. Açıkçası bu benim çıkışım diyebilirim. Transparanların ağırlıkta olduğu bir defile olduğunu biliyordum. Buna rağmen hiçbirşey düşünmeden çıktım. Orada çıplaklık değil, sunduğum elbise önemli. Bu defileye benim çıkışım diyebiliriz. Ama artık her defilede yer almak istemiyorum. Ancak böyle çok kaliteli defilelerde boy göstereceğim."

"ÇELİK DE ÇOK BEĞENDİ"
Buket Saygı, defiledeki görüntülerinin Çelik'in çok hoşuna gittiğini de söylüyor. "Çelik defileyi televizyonda izledi ve çok beğendi" diyen Buket "Göğüsleri silikonlu" diyenlere de çok kızıyor.

Gülşen YÜKSEL

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır