kapat
13.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Yazarlar
 

Rekoru var parası yok!


985 milyar lira vergiyle sanatçılar arasında 1'inci olan Beyaz, 'Koç'ların yarısı kadar ödeyeceğim için mutluyum ama bu kadar param yok' dedi
Vergi rekortmenleri arasına bu yıl ilk defa giren şovmen Beyaz, dün sürpriz bir açıklama yaparak 1 trilyonluk vergisini ödeyecek parası olmadığını söyledi. Ünlü şovmen, gerekçe olarak ekonomik krizi gösterdi ve "Alacaklarımı tahsil edemedim" dedi.

Kazandığı paranın yüzde 45'i vergiye kesildiğini belirten Beyaz, yapılan hesaplara göre vergisini ödedikten sonra cebinde 1 trilyon lira olması gerektiğini ama bu paraya sahip olmadığını söyledi. Ancak vergisinin üçte birini ödediğini, kalan borcunu iki eşit taksitte ödeyeceğini ifade etti.

'YERİNİ BULSUN YETER'
Faturaları daha önceden kestiği için kazanmış olup cebine girmeyen paraların vergisini ödeyeceğini ve İstanbul genelinde 16. olmaktan dolayı gururlu olduğunu belirten Beyaz, "Koç'un kızlarının verdiği verginin yarısını verdim. Bu benim için mutluluk verici bir durum. Vergilerimizin doğru kullanıladığını görürsem gelecek vergimi vergi dairesine yatırmayıp kendi elimle halka dağıtırım" dedi.

Hilton Oteli'nde yaptığı basın toplantısında bir süre önce geçirdiği yüksek tansiyon rahatsızlığının kendisine pahalıya mal olduğunu dile getiren Beyaz, artık daha az çalışacağını ifade edip anlaşılmış 6 gösteriyi iptal ettiğini açıkladı.

ARABALARIMI SATTIM
Ekonomik krizin herkes gibi kendisini etkilediğini söyleyen bunun en güzel örneğinin televizyon programının yayından kaldırılması olarak gösterdi. Giyim-kuşama harcadığı gideri kıstığını dile getiren Beyaz, ikinci önlem olarak şirketine ve ailesine ait otomobilleri sattığını söyledi.

ERKEN ÖTEN HÜLYA
Beyaz bu yıl sanatçılar arasında birinci olması beklenen Hülya Avşar ile olan telefon konuşmasını ise şöyle anlatı: "Hülya Hanım aradı, beni tebrik etti ve benim nasıl birinci olduğumu sordu. Ben de kendisine, 'Siz erken öttünüz. Bilir misiniz erken öten horoza ne yaparlar. Ümüğünü sıkarlar' dedim."

Mehmet ÇALIŞKAN

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır