kapat
07.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

eteğindekitaşları.dök.com


Türk halkını depresyondan kurtarmak için yeni bir internet sitesi açıldı: www.elestir.com'a içini döken rahatlıyor
Halimiz harap. Milletçe depresyona girdik. Ekonomi, Derviş,

Ecevit derken halk deşarj olacak yeni yollar buluyor. Kimi arabasını dağlık bir bölgeye çekip avazı çıktığı kadar bağırıyor kimi ise sanal ortamda haykırıyor. Nasıl mı? www.elestir.com adresine tıklıyorsunuz ve istediğiniz kişiyi eleştiriyorsunuz. İçinden geleni

olduğu gibi yazmak çok rahatlatıyor.

www.elestir.com' da çok eleştirilenler bölümünü okumak bile çok eğlenceli. Top 10 listesinde şu isimler göze çarpıyor: MHP, Ecevit, Demirel, Galatasaray yönetimi, hükümet, üniversiteler, Hülya Avşar,

Tansu Çiller, Reha Muhtar ve Amerika. İşte eteğindeki taşları dökenlerden inciler.

KUZU POSTUNDAKİ KURTLAR
Eleştirilen: MHP Eleştiren: ilker.c

Aslında MHP baştan sona kadar eleştirilmesi gereken bir siyasi oluşum. Faşist bir parti. Zamanla halkım bilinçlendikçe bu kuzu postundaki kurtların gerçek yüzünü görecektir.

SİZE YAKIŞMIYOR
Eleştirilen: Galatasaray Yönetimi Eleştiren: AlpatWork

Fatih ile Hagi'nin yaptıkları arasında hiçbir fark yok. Hagi'nin hareketleri görmezlikten gelinirken Fatih kadro dışı. Hagi sahada ve saha dışında takımı yönetiyor.

SENİ GİDİ SENİ
Eleştirilen: Bülent Ecevit Eleştiren: serKANaKAN

Muhalefetteyken Türk "Malı" yerli "Malı" derdi. Dediği Türk malları meğer bizlermişiz, sırtımızda sizleri ne güzel de besliyoruz.

KAMER DOĞRU SÖYLEMİŞ
Eleştirilen: Demirel Eleştiren: kozder

Kamer Genç "Demirel ve sülalesi ölmeden bu memleket kurtulmaz" demişti. Murat ve Yahya Demirel'lerin foyası çıktı. Doğru söylemiş adam!

TANSU HANIM MUHALEFETTE!
Eleştirilen: Tansu Çiller Eleştiren: Hımbıl

Beş yıl önce ekonomiyi Tansu hanım batırmamış mıydı? Şimdi ne cesaretle ekonomi hakkında konuşabiliyor?

BU ŞAPŞALI KİM SUSTURACAK?
Eleştirilen: Hülya Avşar Eleştiren: Dolphin

Hülya Avşar her halta maydonoz olurken, maydonoz olduğu konuların bilirkişileri hep sessiz. Kamera görünce kendinden geçen bu şapşal hatunu kim durduracak?

VAN DAMME KOMEDİSİ
Eleştirilen: Reha Muhtar Eleştiren: tolgap

Salı akşamı Show TV'de izlenen Van Damme komedisi için kelime bulamıyorum... Böyle adamlar (Reha) maalesef ülkemizde ödüller alıp kahraman kabul ediliyor.

HÜKÜMET İSTİFA!
Eleştirilen: Hükümet Eleştiren: AlpatWork

Bize yaşattığınız kara perşembeden sonra hâlâ nasıl insan içine çıkabiliyorsunuz? TV'de gözükmek yerine, sadece istifa etmemeli, ülkeyi terk etmelisiniz.

BU KAFAYLA ANCAK...
Eleştirilen: Başörtüsü Eleştiren: shule

Kafaların üstündeki saçlara içindeki beyinlerden daha çok önem verdikçe ne AB'ye girebilirsiniz, ne de bir adım ilerleyebilirsiniz! Mini etekliler kadar okuma hakkım var.

Haftanın...

... gururu
Galatasaray'ın Ali Sami Yen stadındaki Real Madrid karşılaşmasından 3-2 galip çıkması, sıkınıtlı kriz günlerini birkaç saatliğine de olsa unutturdu. Sokaklar, sonradan gelen üç golün coşkusuyla doldu taştı. Ünlü taraftarlar ise Şamdan'da buluştu. Avrupa basını beklenmeyen galibiyet karşısında "Yok mu Cimbom'u durduracak takım" diye manşetler attı.

... son damlası
Enflasyon, zamlar ve dalgalanıp durulamayan dolar sonunda halkın sabrını taşırdı. Ankaralı bir esnafın Başbakan Ecevit'in önünde yazar kasasını fırlatması, sokağa taşan eylemlerin ilk kıvılcımı oldu. Eylemlerden çok sayıda gözaltı haberleri gelirken, Emniyet yetkilileri de 'yasadışı örgütlerin eylemlere sızabileceği' tehlikesine işaret etti.

... gazozu
Kadınlarda libidoyu arttırdığı iddia edilen ve adı şelaleyi çağrıştıran gazoz, Amerika'nın Arkansas eyaletinde bir günde 60 bin sattı. Üzerinde "Sizi yaşama döndürür" sloganı yazılan şişelerden böğürtlen aromalı olanının fiyatı 4.5 dolar. Avrupa'da ilgi görmeyen Niagara'yı hızla tüketen Amerikalı kadınlar, "O kadar etkili ki, asla yalnız içmiyorum" diyormuş.

... konukları
Demi Moore, asi prens Joaquin Cortes'in gösterisi için, eski ABD Başkanı George Bush ise işadamı Rahmi Koç'un davetlisi olarak İstanbul'daydı.

KAÇA KAÇ
Amerikan Hastanesi'nin 149 kişi üzerinde yaptığı şeker taraması, ülkemizde obezite (şişmanlık) hastalığının alarm verici boyuta ulaştığını ortaya koyuyor. Buna göre;

Yüzde 80: Vücut ağırlığı WHO (Dünya Sağlık Örgütü) standartlarına göre normalin üzerinde olanların oranı.

Yüzde 84.7: Vücudundaki yağ oranı yüzde 25'in üzerinde olanların oranı.

Sibel Arna

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır