kapat
08.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Terazi'deki Ay'ın konumu ikili ilişkilerinizde hareketlenme getiriyor. Ortak çalışmalar için heveslisiniz ama eşiniz ve ortağınızla fikir birliği içinde olmaya dikkat edin. Ay'ın yöneticiniz Mars'la açısı eşinizle bir soruna birlikte çözüm bulabileceğinizi belirtiyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün çalıştığınız ortamda düzenlemeler yapmak isteyebilir, yeni düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği ve iş yerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz görülüyor.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Kova'daki Uranüs'ün Terazi'deki Ay'la açısı yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz çalışmalar ve hobilerinizle ilgilenmek için uygun bir gün. Mars'ın Ay'la açısı sosyal yaşamınızdaki aktivitenin sizi mutlu edebileceğini belirtiyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Ay'ın Uranüs'le olumlu açısı kendinizi geliştirme isteğinizin yoğun olabileceği ve değişimlere açık olacağınız bir günü belirtiyor. Kendinizi sevdiklerinizin yanında rahat hissedebilirsiniz. Aşkta güçlü motivasyonlara sahipsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün kısa yolculuklar gündeme gelebilir ve yakın çevrenizle iletişiminizde artış gözleyebilirsiniz. Yazılı ve sözlü her türlü anlaşmayı yaparken dikkatli olun. Çalışma arkadaşlarınızla birçok konuda fikir birliğine varabilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Maddi konularda olumlu gelişmeler olacak. Kaynaklarınızı değerlendirirken sezgilerinize güvenebilir ve yatırımlarınızı bu doğrultuda yönlendirebilirsiniz. Aşk konusundaki şansınız ve kısmetiniz sosyal yaşamınıza yön veriyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün kişisel girişimlerinizde cesaretli olabilir ve aşkta isteğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Ay'ın Mars'la ve Uranüs'le oluşturduğu rahat açılar sosyal ilişkilerinizde olumlu değişimler olabileceğine işaret ediyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Terazi'deki Ay'ın açısıyla duygusal bakımdan kendinizi motive olmuş hissedebilirsiniz. Yaratıcı düşüncelerinizle ilgilenmek kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacaktır. Sevgilinizle ilişkilerinizi yoluna koyabileceğiniz gözleniyor.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Katılabileceğiniz arkadaş toplantıları ve grup çalışmalarında yeni kimselerle tanışacaksınız. Yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilir ve arabuluculuk yapabilirsiniz. Mesleki konularda ilerleme kaydedeceksiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Meslek yaşantınızda yoğun bir tempoda çalışacaksınız. Sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar ve iş bağlantıları da gündeme gelebilir. Maddi konularda disiplinli olabilir ve değer verdiğiniz kişilerin fikirlerini alabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Ay'ınUranüs'e olumlu etkileşim yapacağı bugün, kendinizi değişik ortamlarda rahat hissedecek ve yabancı konulara bakış açınızı geliştirmek için fırsatlar bulacaksınız. Yeni konular ilgilenebilir, yolculuklar planlayabilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Kendinizi gerilimli hissedeceksiniz. Ortak yatırımlar ve hisseli paralarda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Eşinizle paylaşımlarınız konusunda anlaşabileceğiniz görülüyor. Aşk yaşantınızda heyecanlı gelişmeler olabilir.


 


 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır