kapat
08.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Kutan istifa istedi


Fazilet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, İstanbul mitinginde hükümetin istifasını isteyerek, "Çare sandığa gitmektedir" dedi.
İstanbul İl Teşkilatı'nın Abide-i Hürriyet Meydanı'nda düzenlediği "Yolsuzluğa ve Yoksulluğa Hayır'' mitingiine 20 bin kişinin katıldı. Mitingde, çevre illerden de otobüslerle vatandaşların da katıldığı gözlendi. Mitinge katılanların provokasyona gelmemesi için sık sık uyarılarda bulunuldu.

FP İl Başkanı Numan Kurtulmuş, İstanbul Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna ve Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş'ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Kutan, "İstanbul Türkiye'nin bir aynasıdır. Bu kalabalık aziz milletin sesidir. Sizin hislerinize tercüman olarak 'Yetti artık inin sırtımızdan' diyorum" dedi.

Ülkenin hükümetin istifasını istediğini savunan Kutan, "Bu sözlerden Ecevit rahatsız oluyor. 'Hükümetin bir alternatifi olmalı' diyor. Burada bulunanlar alternatifin Fazilet Partisi olduğunu söylüyor" şeklinde konuştu. 2000 yılında 100 bin esnafın kepenk kapattığını ve 1 milyon kişinin issiz kaldığını ileri süren Kutan, "Ecevit'i iktidarda tutanlar ülkeyi mahvettiler" dedi.

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır