kapat
08.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Sürpriz değil

Denizli, Mustafa Denizli'yi kötü yaptı. 90 dakika boyunca sahada istediklerini uygulayan, oyunu istediği gibi yönlendiren az hata yapan taraf Denizlispor'du. F.Bahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin, Baliç'i oynatmama ısrarını hâlâ anlamış değilim. İlk başta onunla başlamayabilirsin. Ama onu oyuna sokmak için de 80 dakika beklememen gerekir.

65. dakikadan sonra Denizlispor yorulmaya başladı. Ama Fenerbahçe'nin, topu Denizlispor defansının üzerine götürecek hali yoktu. Andersson'u oyuna alıyorsun bu tamam. Ona istediği topu getiremedikten ve atamadıktan sonra, Andersson sahada lüks, hocam!

Hem Fenerbahçe'nin hem Denizlispor'un attıkları birinci golü kaleciler yedi, onlar atmadı. Rüştü Fenerbahçe kalesinde oynamadığı müddetçe, anlaşılan sarı-lacivertlilerin işi çok zor. Çünkü Rüştü bu yıl tek başına en az 6 maç kurtardı. Bu da 18 puan yapar.

Celil'in arkasındaki maden
Fenerbahçe'nin dün gece oynadığı futbol bence sürpriz değildi. Bir deplasman klasiğiydi. İlk yarı Denizlispor topla ileri çıkan Celil'in arkasına Ahmet Hassan, El Saka, Coşkun ve Coulibaly ile etkili ataklar yaptılar. Sağ tarafta Timuçin tek başına topla dripling yaparak Ali Güneş'i rahatsız etti. Ve de çok da başarılı oldular. 80'inci dakikadan sonra oyun disiplininden kopan Fenerbahçe karşısında Denizlispor inanılmaz pozisyonlar yakaladı. Yılmaz Vural özellikle bu karşılaşmada elindeki malzemeyi mükemmel kullandı. Fenerbahçe ben dün gece çok büyük bir avantaj kaçırdı.

Hakem Sebahattin Bitirim çok kötü bir maç yönetti. İnanılmaz yanlış faul kararları verdi. Kendisi topa 10 metre mesafede, 60 metre ilerideki yardımcısına bakarak karar veriyor, ondan yardım istiyor. Denizli'de herşey mükemmeldi. Özellikle tel örgülerin olmaması ve seyircinin centilmenliği çok iyi. Kötü olan tek şey vardı; o da maç devam ederken, stat hoparlörlerinden taraftarların tezahürata teşvik ettirilmesiydi.

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır