kapat
08.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Turk.Net

 

KISA KISA KISA


Afrikaya gitmek isteyenler dikkat!
Çevre bilincinin gençler arasında yaygınlaşması için Cathay Pasific Havayolları'nın 8 yıldır düzenlediği 'Wılderness Experience', (Doğal Yaşam Deneyimi) bu yıl Güney Afrika'da yapılacak. Şirket Türkiye'den de iki genci 16-25 Temmuz tarihleri arasında Güney Afrika Milli Parkı'nda konuk edecek. Katılma şartı şunlar: "16-18 yaşında, TC vatandaşı ve öğrenci olmak. Türkiye veya dünyadan çevresel bir sorunla ilgili 200 kelimeyi geçmeyecek İngilizce kompozisyon yazmak. Eseri 25 Mayıs 2001'e kadar, Evenmar A.Ş. Aydın Sokak 6/4 Nispetiye Mahallesi 1.Levent 80600-İstanbul adresine elden teslim etmek.

Yabancı dil sınavı başvurusu İşbank'a
24 haziran'da yapılacak yabancı dil sınavına katılacak üniversite adayları, 15 milyon liralık sınav ücretini İş Bankası şubelerine yatırabilecek. Adayların ÖSYM numaralarının banka bilgisayarlarına aktarıldığını belirten yetkililer, 9-12 Nisan arasında her hangi bir İş Bankası şubesine yapılacak ödemeler karşılığında dekont alınması gerektiğini hatırlatıyorlar.

Kitap hırsızına suçüstü
Tübitak (Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu) binası önündeki standdan kitap çalmaya kalkışan Barış Şengül adlı bir şahıs gözaltına alındı. İlginç olay şöyle gelişti: Atatürk Bulvarı No: 121'de bulunan TÜBİTAK binasının giriş katındaki kitap standının camını kıran Barış Şengül, bilimsel kitapları alırken, güvenlik elemanlarınca yakalandı. Şengül, polise teslim edildi. Barış Şengül ilk ifadesinde kitapları okumak için çaldığını söyledi.

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır