kapat
08.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Turk.Net

 

KISA KISA KISA


Rus TV'si direniyor
Rusya'nın tek özel televizyonu olan NTV çalışanları ve binlerce Rus, televizyonun bağımsızlığını sürdürmesi için dün Moskova'da miting yaptı. Kanal yönetiminin devlete bağlı doğalgaz şirketi Gazprom'a devredilmesini protesto için toplanan 10 bin kişi yağmura rağmen 2 saat boyunca hükümeti protesto etti. NTV genel müdürü Yevgeny Kiselyov ise "Bizi desteklediğiniz sürece bağımsız yapımızdan ödün vermeyeceğiz. Bizim amacımız haber yapmak ve bunu her koşulda da sürdüreceğiz" diye konuştu.

Çin, "özür" için diretiyor
Amerika Dışişleri Bakanı Colin Powell, Çinli meslektaşına bir mektup göndererek geçtiğimiz hafta yaşanan uçak kazasından dolayı üzüntü duyduklarını dile getirdi. Çin Başbakan Yardımcısı Qian Qichen, bu özürü kabul etmedi ve ABD'nin Çin halkından özür dilemesi gerektiğini belirtti. Amerikan EP-3 tipi casus uçağıyla çarpıştıktan sonra düşen Çin F-8 savaş uçağı pilotunun eşi de ABD Başkanı George Bush'a bir mektup yazdı. Mektubunda Bush'u "korkaklık ve eşini karalamakla" suçladı.

Chelsea fena dağıttı
Amerikan Globe dergisinde yer alan habere göre yanındaki Gizli Servis (Secret Service) görevlisi 6 korumayla birlikte Amerika'nın ünlü kayak merkezi Aspen'e tatile giden Chelsea, Aspen Billiards adlı barda üst üste birkaç sert içki içtikten sonra kendinden geçti. "Beni yine çarp bebeğim" diye çığlıklar atan Chelsea içtiği içkilerin sayısı 7'yi bulunca masaların üzerinde dans etmeye ve şakalaşmaya başladı. Görgü tanıklarının ifadesine göre olaya, durumdan memnun olmayan bir bayan koruma müdahale etti. Barmenlere Chelsea'ye daha fazla içki vermemelerini söyleyen koruma büyük bir rezaleti önledi.

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır