kapat
01.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

KISA KISA KISA


Demirel'den kriz yorumu: Dolduruşa gelmeyin
Ortadoğu Barış Süreci ile ilgili bilgi vermek üzere Başbakan Bülent Ecevit'le görüşen Süleyman Demirel, kriz için şu yorumu yaptı: "Türkiye bu krizi aşar. Paniğe gerek yoktur, dolduruşa gelmeye gerek yoktur, tahrike gelmeye gerek yoktur."

Meclis bıkmadan usanmadan yasa çıkaracak
TBMM Başkanvekili Murat Sökmenoğlu, Ermeni sorununu anlatmak üzere gittiği toplantıda, Meclis'te bıkkınlık olduğu iddiaları ile karşılaştı. "Biz bıkmayız, bütün yasaları çıkarırız" diyen Sökmenoğlu, muhalefetle uzlaşılıp tüm yasaların rahatlıkla geçileceğini söyledi.

ANAP'lı Taşar: Lojman ve araçları satıp, örnek olalım
ANAP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Taşar, birkaç parlamenteri suçlarken, Parlamentonun tümünü suçlamanın yanlış olacağını belirterek, "Milletvekili lojmanlarının ve kamudaki araçların elden çıkarılarak topluma örnek olunması gerektiğine inanıyorum" dedi. Taşar, atağa kalkabilmek için, devlet-millet kaynaşmasının sağlanması gerektiğini savundu.

Çiller gezmeye kalktı, Kemeraltı büyük tehlike atlattı
DYP lideri Tansu Çiller, esnafla sohbet için İzmir Kemeraltı Çarşısı'na geldi. DYP'lilerle birlikte çarşıda pastaneye girip konuşma yapmak isteyen Çiller, kalabalığın masa ve cam eşyaları kırması üzerine vazgeçti. Çiller, kalabalığın ısrarla peşinden gelmesi nedeniyle dükkanların zarar görmemesi için programını iptal ederek, Kuşadası'na çiftliğine geçti.

 
Sabahonline'nın değişen tasarımını nasıl buldunuz?

Eskisine göre çok beğendim
Eskisi daha iyiydi
Farketmez

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır