kapat
01.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Yakın çevrenizdeki aktivite ve iletişimdeki yoğunluk yüzünden yorulabilirsiniz. Ev ve aile yaşamınızdaki sorunların üstesinden arabulucu yapınızla geleceksiniz. Kardeşlerinizle ilişkileriniz ön planda olabilir ve eğitimde gelişmeler var.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün maddi konumunuzu etkileyecek bir işte sorumluluk almanız gerekebilir. Potansiyel iş gücünüzden yolculuklarda faydalanabilirsiniz. Bu durum çok olumlu gözükse de sizi fazla baskı altında bırakması mümkün.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Kendinize güveniniz ve iyimserliğiniz yüksek olacak. Ay'ın Uranüs'le olumlu açısı, girişimde bulunmak istediğiniz konular hakkında hedeflerinizi iyi belirleyebileceğinizi ve harekete geçebileceğinizi belirtiyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Kendinizi baskı altında hissedeceksiniz. Yeniliklere ayak uyduramamaktan rahatsız olabilir kendinizi kısıtlayacak koşullar yaratabilirsiniz. Sizi mutlu edecek haberler öğleden sonra gelecek ve sorunlarınızdan kurtulacaksınız.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Toplum yaşantınızın canlı olacağı bu gün arkadaş çevrelerinde dikkat çekebilirsiniz. Sürpriz gelişmeler yaşamınızı kökünden değiştirebilir Kadınlarla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Zevkleriniz için para harcamaya eğiliminiz yüksek.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Meslek yaşantınızda çalışmalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız. Kendinizi anlatıp düşüncelerinizi paylaşabileceksiniz. İşyerinizde diplomatik davranarak ilişkilerinizi geliştirebilir ve çalışmalarınızın sonuçlarını maddi olarak alabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kendinizi yaratıcı ve girişimci hissedebileceğiniz bugün, kültürel faaliyetlerden zevk alacaksınız. İş yaşamınızda duyarlı ve sorumluluk sahibi bir görüneceksiniz. Seyahat ve eğitim konuları gündemde. Aşkta hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Duygusal paylaşımlarınızda hassas olabilir, sevdikleriniz tarafından anlaşılamamaktan yakınabilirsiniz. Duygularınızın yoğunluğu bugün sevgi konularında motivasyon veriyor. Fakat acele kararlar alma isteği var olan dengeleri bozabilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
İkizler'deki Ay, işbirliği ve ortaklık konularını ön plana çıkartıyor. İş yaşantınızdaki sorunlar yüzünden eş ve ortağınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz.Var olan sorunları aşıp ortaklaşa çalışmalardan para kazanabileceğiniz görülüyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Güne olumlu başladınız ve beklentilerinizi yüksek tutuyorsunuz. Bugün sağlığınızla ilgili sorunları halledeceksiniz. Aşırı enerji yüklü olmanız kendinizi başkaları için yorabileceğinizi ve strese sokabileceğinizi belirtiyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Aşkta istediğiniz girişimleri yapmak için uygun bir gün. İletişim yeteneğinizi sevdiğinizi etkilemek için kullanabilirsiniz. Olayları yönlendirmede başarınız ulaşım, sağlık ve iletişim konularında rahatlama yaratıyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün evinizde çıkabilecek huzursuzluklar yüzünden sıkıntı yaşayacaksınız. Her şeyi fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan siz olursunuz. İkili ilişkilerinizde istikrarı koruyabilirseniz rahat edeceksiniz.


 


 
Sabahonline'nın değişen tasarımını nasıl buldunuz?

Eskisine göre çok beğendim
Eskisi daha iyiydi
Farketmez

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır