kapat
01.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 


Müthiş Serkan

SERKAN: Lucescu'nun haftalar boyu güvenmekte kararsız kaldığı golcü futbolcu maçın gerçek yıldızıydı. Beşiktaş savunmasının çıkardığı her topa bastı. Bu çabasında kenarda oturan Bülent Korkmaz'ın "Bravo, bravo" diye desteklemesinin de katkısı var mıydı, bilinmez... 13. dakikada attığı golün yalnız son vuruşunda değil, hazırlanışında da çok başarılıydı. Bütün hücum girişimlerine aktif olarak katıldı. 69. dakikada altıpasta düşmese, bir gole daha imzasını atabilirdi.

NOUMA: İlk yarı boyunca zaman zaman sanki uykuya daldı. Belki rüyasında eski hocası Scala'yı görüyordu... Ama ilk yarıyı tek gol pasıyla kapattığı ve gol için bir girişimde bulunmadığı da açık bir gerçek. Daum'un ikinci yarıya onunla başlaması belki de hataydı. Nitekim, Fransız futbolcu ikinci yarıda tek bir pozitif hareket bile yapmadı ve yine kendi kendinin asabını bozdu. Sonunda da kırmızı kartla oyundan atıldı.

SUAT: Galatasaray'ın dinlenmiş adamlarındandı. Bu sayede önlibero olmanın ağır yükünü kolayca kaldırdı. Heryere koştu, çıktığı 77. dakikaya kadar sol çizgide Karhan'a basmaktan, ortada Bayram'ı durdurmaya kadar bir yığın görevin üstesinden geldi.

Capone rakipleri sildi

CAPONE: Ahmet Dursun'un maçın ilk dakikalarından sonra ortadan kaybolup, 60. dakikada bir kafa vuruşuyla görünmesinin bir nedeni varsa, Bayram'ın başarısız olmasının bir nedeni varsa, bu Capone'den kaynaklanıyordu. 18 önünde, en doğru yerlerde, en doğru hareketleri yapan futbolcuydu.

SELLAMİ: Beşiktaş'ın savunmada ciddi bir sorunu var: En gerideki adam kim olacak? İşte bu kez piyango Atatürk Kupası'ndan beri oynamayan Sellami'ye çıkmıştı. Maç boyunca arkadaşlarının nerede durmalarının gerektiğini söylemeye çalışmaktan helak oldu. Takım 10 kişi kaldıktan sonra da yaptığı görevin bir anlamı kalmadı.

BAYRAM: Daum'u anlamak zor. Trabzon maçından sonra "Bu çocuk ya stoper oynar ya santrfor. Ama iki görevi birarada yapamaz" demişti. Fakat Alman teknik direktör derbide Bayram'a ilerdeki ikilinin hemen arkasında oynama görevi verdi. Bayram çok çalıştı ama hiçbir şey yapamadı. Bir bakıma takımı bu yüzden bir kişi eksik oynamış oldu.

 
Sabahonline'nın değişen tasarımını nasıl buldunuz?

Eskisine göre çok beğendim
Eskisi daha iyiydi
Farketmez

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır