kapat
01.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Turk.Net

 

KISA KISA KISA


Çetelere baskın: 25 kişi gözaltında
İstanbul'da çıkar amaçlı suç örgütlerine yönelik düzenlenen 5 ayrı operasyonda Kürşat Yılmaz'ın adamlarının da aralarında olduğu 25 kişi, 1 Uzi marka makineli tabanca, 2`si kurusıkı 12 tabanca ve 1 av tüfeği ile yakalandı. Eyüp'te Abdurrahman Kurudere`nin de aralarında bulunduğu 9 kişi, bir başka operasyonda Kürşat Yılmaz'a bağlı olan Kerem Erkan ile 6 adamı, Bebek'te İlyas Taşkın, Ali ve Dursun Öksüz adlı kardeşler yakalandı. Küçükçekmece'de de, Ersin Yılmaz ile 2 arkadaşı da gözaltına alındı.

Salih AYDIN

İki komiser kaza kurbanı
ANKARA'NIN Bala ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 komiser öldü, 2 komiser de ağır yaralandı. Polis Akademisi'nde görevli 4 komiser dün arkadaşlarının düğününe katılmak üzere Bala'dan Ankara'ya hareket etti. İçinde 4 kişinin bulunduğu 06 ZBN 76 plakalı otomobil yağmur nedeniyle kontrolünü kaybederek karşı yönden gelen 06 TYY 32 plakalı kamyonun altına girdi.

İki komserde yaralı
Beynam Verem Çeşmesi" mevkiinde meydana gelen kazada Komiser Galip Irmak ve Cem Bülent Ünalp yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan Komiser Hikmet Ali Aydın ve Türker Yaman ise Trafik Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyon sürücüsü Bala Jandarma Komutanlığı tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili Bala Cumhuriyet Savcılığı'nın soruşturmayı sürdürdüğü bildirildi.

 
Sabahonline'nın değişen tasarımını nasıl buldunuz?

Eskisine göre çok beğendim
Eskisi daha iyiydi
Farketmez

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır