kapat
01.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Turk.Net

 

Öldüren mesaj


Aşkım... Fabrikatör Ömer Ünlü, karısının cep telefonunda bu mesajı görünce çılgına döndü, karısının aşığıyla kafede buluştu ve 6 kurşunla canından oldu
İzmir'de bir plastik fabrikası sahibi, birlikte yaşadığı eski karısının telefonunda "Aşkım" yazılı cevapsız çağrıyı görünce çılgına döndü. Karısından, çağrıyı erkek arkadaşının yaptığı yanıtını alınca, bir buluşma ayarlamasını istedi. Fabrikatör, eski sevgilisi ve bir komşuları birlikte kafede hesaplaştı ama bu hesaplaşma eski kocanın ölümüyle sonuçlandı. Fabrikatörü 6 kurşun yağdırıp öldüren genç kayıplara karıştı.

HESAPLAŞMAK İSTEDİ
İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde bir kafede yaşanan dehşet gecesinde, fabrikatör Ömer Ünlü, boşandığı eşinin erkek arkadaşı tarafından vurularak öldürüldü. 33 yaşındaki Ünlü, birkaç gün önce karısının cep telefonunda "Aşkım" yazılı bir cevapsız çağrı gördü. Kendisinden iki yaş küçük karısının kendisini yıllar sonra aldattığından şüphelenen genç adam, arayanın kim olduğunu sordu.

Karısından "Arkadaşım Tolga" yanıtını alan fabrikatör, eşine inanmadı ve ondan kendisiyle bir buluşma ayarlamasını istedi. Bunun üzerine Fahriye Kaçar arkadaşını arayarak buluşmayı teklif etti ve Karşıyaka Cafe'de bir araya gelen üçlü tartışmaya başladı. "Neden karımı rahatsız ediyorsun" diyen Ömer Ünlü ile Tolga arasındaki tartışma uzayınca, Tolga silaha sarıldı ve Ünlü'yü yaraladı. Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan, göğsüne ve beline 6 kurşun isabet eden fabrikatör, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KATİL ARANIYOR
Emniyet yetkilileri Tolga adlı katil zanlısının kullandığı cep telefonu numarasının başka bir kişiye ait çıktığı ve büyük olasılıkla sahte kimlik kullandığını belirtirken, Tolga'nın gerçek kimliği ve adresinin tespit edilmesi için çalışmalar sürüyor.

Ömer Ünlü'nün eski karısı Fahriye Kaçar ile buluşma sırasında yanlarında bulunan aile dostları Fatma Özçelik gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Arif YAKICI

 
Sabahonline'nın değişen tasarımını nasıl buldunuz?

Eskisine göre çok beğendim
Eskisi daha iyiydi
Farketmez

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır