kapat
01.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Turk.Net

 

Kürkçü dükkanı daha ucuza geldi


Turquoise Otel'in sahibi Şahin Zabcı sekreteriyle beraber olabilmek için karısına boşanma davası açtı ama 'talepkâr' eşi yüzünden yuvaya dönüşü seçti
Manavgat'taki ünlü Turquoise Otel'in sahibi Şahin Zabcı bir süredir sekreteri Hatice Ayten Kurtoğlu ile aşk yaşıyordu. Aralarındaki ilişki ileri boyutlara varınca iki sevgili evlenmeye karar verdi. Ancak bunun için Zabcı'nın önce 30 yıllık eşi Güler Zabcı'dan resmen boşanması gerekiyordu. Tanınmış işadamı yeni hayatına adım atmak üzere karısı hakkında boşanma davası açtı, ama kendisini "büyük" bir sürprizin beklediğinden haberi yoktu...

BU KRİZDE BU TALEP!
Şahin Zabcı'nın boşanmak istediği 30 yıllık eşi mahkemede, "Ya sekreterden ayrıl eve dön, ya da 1.5 trilyon tazminat ve ayda 25 milyar nafaka öde" diyerek ültimatom çekince, neye uğradığını şaşıran geçkin aşık eve dönmek zorunda kaldı.

Bakırköy 7. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açılan boşanma davasında Güler Zabcı eşinden 1.3 trilyon lira tazminat ve 15 milyar lira da nafaka talep etmişti. "30 yıldır mutlu giden bir evliliğimiz vardı, ama evliliğimiz eşimin sekreteri Hatice Ayten Kurtoğlu tarafından bozuldu. Eşimi çok seviyordum, ayrılmayı istemedim" diyen Güler Hanım, iki yetişkin oğlunun olduğunu ve tüm işlerine geçecek kadar deneyimli olduklarını söyledi. Eşinin ilişkisini daha önceden bildiğini de dile getirdi: "Yakınlarım eşimle sekreterini birçok kez beraber görmüşler."

SESSİZCE GERİ ÇEKİLDİ
Şahin Zabcı'nın "şiddetli geçimsizlik" nedeniyle boşanmak istediği eşi Zabcı mahkemede tazminat talebini (fiyatı biraz da yükselterek yineledi ve, "Ya sekreterden ayrıl eve dön, ya da 1.5 trilyon tazminat ve ayda 25 milyar nafaka öde" diyerek resti çekti. Ardından, turizmci işadamı Şahin Zabcı boşanma davasından feragat ederek, davasını geri çekti. Sekreterini bırakıp eşine ve evine dönen işadamının tazminat miktarının yüksek olması nedeniyle bu kararı almış olabileceği belirtildi.

.Neslihan KESKİN

 
Sabahonline'nın değişen tasarımını nasıl buldunuz?

Eskisine göre çok beğendim
Eskisi daha iyiydi
Farketmez

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır