kapat

21.03.2001
Anasayfa
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Limasollu
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superbahis
Bu cezayı indirin
G.Saray Yönetimi, Hagi'nin G.Birliği maçındaki hareketleri nedeniyle PFDK'dan verilen 5+1 maçlık cezayı indirebilmek için Tahkim Kurulu'na başvurdu.

Yönetim, Tahkim'e yolladığı dosyada öncelikle Romen futbolcunun bu sezon disiplin cezası almadığını vurgulayarak, 'futbolcunun sezon içinde sabıkası yoksa cezada yarı yarıya indirim yapılır' maddesini örnek gösterdi. Ayrıca hakem tahriki de savunmaya katıldı.

G.Saray bu tip bir durumda yarı yarıya indirim beklerken, 5 maçlık cezanın 3 maç olarak düzeltilmesini istiyor. Yarın yapılacak Tahkim Kurulu toplantısında, gerek görülürse Hagi'nin de kendi savunmasını yapması bekleniyor.

Jübilesi 24 Nisan'da
Romen futbolcu dün Bükreş'te düzenlediği basın toplantısında 24 Nisan'da yapacağı jübile maçında Fatih Terim ve Lucescu'nun rakip olacağını açıkladı.

Hagi, Dünya Karması'nın teknik direktörlüğünü Cruyff, Antiç ve Terim'in yapacağını, buna karşılık Romen Karması'nın yedek kulübesinde Lucescu, Emerich Enei ve Anghel Iordanescu'nun yer alacağını kaydetti. G.Saray ile sözleşmesinin biteceği 26 Haziran'da futbola nokta koyacağını hatırlatan Hagi, FIFA Başkanı Sepp Blatter'in jübileye geleceğini belirtti.

GÖKMEN ÖZDEMİR

Galatasaray'a 1 milyar ceza
Disiplin Kurulu, G.Birliği maçında çıkan olayların faturasını belirledi

PFDK, G.Birliği maçında çıkan olaylar nedeniyle G.Saray Kulübü'ne 1 milyar lira para cezası verdi. Beşiktaş'a da G.Antep maçı nedeniyle 500 milyon lira kesildi. UEFA da 17 Mayıs'ta Kopenhag'da oynanan kupa finalinde G.Saray Kulübü'nün teberrulu bilet satışını bugün karara bağlayacak. Yönetim, kulübün 4 milyon dolarını bloke eden ve verilecek cezayı bu paradan düşecek olan UEFA'ya ilginç bir savunma yolladı. Biletlerin yüksek bedelle satılmasını "Taraftarın kulübe bağışı" olarak belirten G.Saray yönetimi UEFA'ya, taraftarlara "Bu bağışı isteyerek mi yaptınız?" sorusunun sorulması gerektiğini hatırlattı.

CNN'de yine 7. sırada
Bu arada CNN'in internet sitesinde yapılan haftalık "Dünyada ilk 10 takım" değerlendirmesinde G.Saray geçen hafta girdiği 7. sıradaki yerini korudu.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır