kapat

21.03.2001
Anasayfa
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Limasollu
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Burcunuza geçen Güneş yaşam enerjinizi artırıcı etkiler veriyor. Organizasyona önem verebilir, ama para ilişkilerinde zorlanabilirsiniz. Ay'ın Uranüs'le birleşmesi öncülük yeteneğinizi ekip çalışmalarında kullanabileceğinizi işaret ediyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Burcunuzda ilerleyen Satürn'ün, Ay ve Uranüs'e açısı, dayanıklığınızı ve sabrınızı zorlayabileceğinden kariyerinizde yaşayabileceğiniz gerginliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. Otoritelerle olan iletişiminize dikkat etmelisiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Ay'la birleşen Uranüs'ün etkileri meraklı ve heyecanlı yapınızı destekleyebilir ve uzaklarla ilişkilerinizi geliştirmek için yüksek öğrenim ve ticaretle ilgili konulara eğilebilirsiniz. Birçok yolculuk planlayacağınız bir gün.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Bugün Kova burcunda ilerleyen Uranüs'ün Ay'la birleşimi blinçaltınızı zaman zaman kaosa sürükleyecek etkiler yaratabilir. Fakat bu konum sizi ortak paylaşımlarınız konusunda girişim yapmaya motive edecektir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Ay ve Uranüs, sizi ortaklık konularında etkiliyor. Anlaşmalarınız, para alışverişleriniz, ilişkileriniz ve özel yaşamınızda inişli çıkışlı etkiler hissedeceksiniz. Girişimci ve kararlı davranışlarınız güven verici etkiler yaratabilir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Düzene ve stabiliteye önem vereceğiniz bir gün. Fakat Kova'da birleşen Ay ve Uranüs çalışma koşullarınızda karışıklıklar yaşayabileceğinizi ön görüyor. Ay'ın Satürn'le açısı, çalışmalarınızda aksamalara neden olabilir.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Kova'da birleşen Ay ve Uranüs, yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız konularda fırsatların gündemde olduğunu belirtiyor. Kendinizi ifade etmek için sosyal ortamlarda bulunmayı isteyebilir, aşk yaşamınızda yenilik yapabilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bugün Ay ve Uranüs, Kova burcunda birleşiyor ev yaşamınızda alıştığınız düzeni değiştirebileceğinizi belirtiyor. Yaşadığınız mekân, aileniz ve güvenliğiniz gibi konularla ilgili yeni sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Kova'da birleşen Ay ve Uranüs, ruhunuza neşe katacak gelişmelerin yakın çevrenizde gerçekleşeceğini ön görüyor. Kardeşleriniz ve yakın arkadaşlarınızla olan iletişiminiz yoğunlaşacak, eğitimle ilgili seyahatleriniz artacak.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Ay ve Uranüs'ün birleşimi, maddi konulara dikkat etmenizi tavsiye ediyor. Değişimlere hazırlıklı olmalı, aşırı risk almaktan kaçınmalısınız. Satürn'ün sert açısı, parasal konulardaki kararsızlığınızı artırıyor. Yatırımlarınızda akılcı davranın.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Burcunuzda birleşen Ay ve Uranüs, orijinaliteye olan düşkünlüğünüzü artırırken üstünüzde beklenmedik bir enerji yoğunlaşması yaratabilir. Ancak burcunuzdaki birleşime sert açı yapan Satürn, davranışlarınıza katılık verecek.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Ay ve Uranüs, birleşmesi bilinçaltınızı olumlu etkiliyor ve size planlama gücü veriyorlar. Bugün girişimlerde bulunmak için güçlü itilimler duyabilirsiniz. Bunları uygulamaya koymak istemekle beraber sabırlı davranmak daha uygun olabilir.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır