kapat

21.03.2001
Anasayfa
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Limasollu
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superbahis
İnönü'ye büyük karşılama
CHP'DE yeni oluşum konusunda çalışmalar yapan muhalifler, yeni parti içinde kesinlikle yer almayacağını belirten Erdal İnönü'ye baskı yapmaya devam ediyor.

Bugün Almanya'dan dönecek olan İnönü, havaaalanında davullu zurnalı yüzlerce kişi tarafından karşılanacak. Önümüzdeki günlerde de kapatılan SHP ile CHP'de il başkanlığı yapmış olanların seçtiği ekip bir kez daha solda oluşumu en azından koordine etmesi için İnönü'yle görüşecek. CHP içinde kalmayı savunan eski genel başkan Altan Öymen ise, hafta içinde İnönü ile biraraya gelerek yeni oluşum konusundaki son kararını bir kez daha soracak. İnönü ile görüşmek için sırada bekleyenlerden birisi de Murat Karayalçın. Karayalçın da İnönü ile görüşerek yeni oluşum konusunda görüşlerini alacak.

Genel Merkez yönetimi ise, İnönü'nün istifasının ardından Mehmet Moğultay'ın da kalabalık bir grup ile istifasını açıklaması ile partide başgösteren moral bozukluğunu gidermek için 26 yaşın altında 2 bin genci CHP üyesi yaptığını açıkladı. Baykal'ın bu taktiğine yanıt vermek için harekete geçen muhalifler Bursa'da isim isim 26 yaş altında bin gencin CHP'den istifasını organize ediyorlar.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır