kapat

21.03.2001
Anasayfa
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Limasollu
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Superbahis
Derviş usulü porsiyon
Ulusal program yemeğinde bakanlar döneri az buldu. Mustafa Yılmaz, "Kaç porsiyon bu?" diye sorunca, Hüsamettin Özkan espriyi patlattı: Derviş porsiyonu!

Bakanlar Kurulu'nun dün gerçekleşen toplantısında yemek üzerine ilginç espriler yapıldı. Ulusal programın ele alındığı toplantıya bakanlar için döner sipariş edildi. Salona tepsiler ile gelen dönerleri gören Köy Hizmetlerinden sorumlu Devlet Bakanı Mustafa Yılmaz, döner porsiyonu az buldu.

Mustafa Yılmaz, "Bu kadarcık dönerle kim doyar? Bu kaç porsiyon?" diye şikayet ederken, devreye Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan girdi ve "Bu Derviş porsiyonu..." diyerek espri yaptı. Aynı toplantıda bulunan Kemal Derviş ise porsiyon esprisine sadece gülümseyerek karşılık verdi.

FASULYEYE TALİM
Köy Hizmetlerinden sorumlu Devlet Bakanı DSP'li Mustafa Yılmaz yaklaşık üç ay önce yapılan bir bakanlar kurulu toplantısına da Ankara'nın ünlü Hüsrev lokantasından kuru fasulye getirilmesi üzerine "Her gün kuru fasulye olur mu?" diye sormuş ve yine Hüsamettin Özkan'dan "Enflasyon, tek haneli rakama düşene kadar, kuru fasulye yiyeceğiz" cevabını almıştı.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır