kapat

21.03.2001
Anasayfa
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Limasollu
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aktif Dagitim
Seks shop'lar kriz dinlemiyor
Şişme kadın, vibratör gibi fantezi ürünleri satan erotik shop'ların sayısı her geçen gün artıyor. Bu mağazaların sayısı sadece İstanbul'da 100'ü geçti

Cinsel yaşamlarını monotonluktan kurtarmak isteyenler ya da çeşitlilik arayanların uğrak yeri olan seks shop'lar yaşanan ekonomik krizden etkilenmişe benzemiyor. Üstelik şişme kadınlar, vibratörler ve her türlü fantazi ürünü eşyanın satıldığı seks shop'ların sayısı her geçen artıyor. Şu anda sadece İstanbul'da 100'ün üzerinde erotik shop var.

Eczaneye gidip prezarvatif almaya çekinen bir toplumda, seks shop'ların açılması ve insanların çekinmeden gelip alışveriş yapmasının sevindirici olduğunu söyleyen Lips&Delta şirketinin sahibi Sait Taşçı, 11 yıldır bu işi yapıyor. Taşçı, "Bize evli kadınlardan, başörtülülere kadar herkes geliyor. Yasal olmayan ya da sağlıksız birşey satmıyoruz" diyor.

Satılan tüm ürünler Hollanda'dan ithal. Kızıl, sarışın, esmer, Japon, zenci şişme kadınlar Türk erkeklerinin seçici olduğunun da göstergesi. Fiyatları 28 milyondan 235 milyona uzayan şişme kadınlar en çok talep gören ürünlerden.

ANADOLU'DAN TALEP VAR
Bazı porno dergilerde ve gazetelerde çıkan ilanlarla Anadolu'daki müşterilerine de ulaştıklarını ve satış yaptıklarını söyleyen Sait Taşçı, "Edirne'den Kars'a kadar her yere ürün yolluyoruz. Müşterilerimizin tüm kimlik bilgileri bizde saklı. Güven duyuyorlar" diyor.

http://www.lipsdelta.com adresinden de satış yapılan ve sanal olarak mağazanın içinin dolaşıldığı bir sitesi de bulunan firma müşterilerine buradan da hizmet veriyor.

Burak KARA

HABER MERKEZİ


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır