kapat

21.03.2001
Anasayfa
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Limasollu
Magazin
Sabah Künye
Cumartesi Eki
Pazar Eki
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2001
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aktif Dagitim
Blöf yaptı yere çakıldı
Eski polis, sevgilisinin kendisinden ayrılmak istemesi üzerine balkona çıktı ve "Sevdiğini söyle yoksa kendimi atarım" dedi. O sırada balkon korkuluğu kırıldı, şanssız genç 7'nci kattan yere çakıldı

Hüseyİn Belge adlı eski polis, 6 aydan beri birlikte olduğu Yeşim Kızılkor'un Şişli'deki evinde verdiği yemeğe katıldı. Kızılkor'un arkadaşı Özlem Balcı ve kuzeni Mine Damla Kızılkor'un da bulunduğu yemekte aşırı derecede alkol alan Belge, bir ara sevgilisiyle tartıştı. Kızılkor'un "Bu böyle yürümez. Ayrılmak istiyorum" şeklindeki sözleri üzerine çılgına dönen Belge, koşarak balkona çıktı.

ISRAR ETTİ
Balkon korkuluklarına yaslanan Belge, "Beni sevdiğini söyle yoksa kendimi buradan aşağı atarım" diye bağırdı. Yeşim Kızılkor, arkadaşı Özlem Balcı ve kuzeni Mine Damla Kızılkor, çılgın genci ikna etmek için dil dökmeye başladı. Belge ise "Ben Yeşim'den beni sevdiğini söylemesini istiyorum" diye ısrar etti.

YERE ÇAKILDI
Karşılıklı konuşmalar sürerken Belge'nin yaslandığı korkuluk kırıldı. Aşırı derecede alkollü olduğu için dengesini sağlayamayan Belge, 7. kattan bahçeye düştü. Ağır şekilde yaralanan Belge, Şişli Etfal Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. Belge'nin durumu ciddiyetini koruyor.

Özer KILIÇ-Ali BALCI (SHA)


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır