kapat

17.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Troy
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
banner
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İşte Beşiktaş bu
İtalyan hoca: "Sahaya iyi bir takım olduğumuza inanarak çıktık ve maçı kazandık. Futbolcularım artık büyük bir takımda oynadıklarını biliyorlar."

Zevkten 4 köşe oldu
Beşiktaş Teknik Direktörü Scala, F.Bahçe karşısında elde edilen 3-0'lık galibiyetin, futbolcularının zaferi olduğunu söyledi. İtalyan hoca, "Ben hiçbirşey yapmadım. Herşeyi futbolcularım gerçekleştirdi. Zafer onlarındır. Bana sadece 11'i belirlemek düştü" şeklinde konuştu. Scala, futbolcularına her zaman inandığını kaydederek, şunları söyledi:

"Havalara girmeyeceğiz"
Oyuncularımla sürekli birlikteyim. Bizim en büyük problemimiz psikolojikti. Ben sürekli onları, iyi takım olduğumuza ikna etmeye çalıştım. Bu ligin en güçlü şampiyon adaylarından biriyiz. Bu galibiyet de bizim için iyi bir moral oldu. Milan yenilgisinden sonra nasıl kendimizi kaybetmediysek, bu galibiyet sonrası da havalara girmemeliyiz."

Janna skoru tescil ettirdi
Scala'nın eşi Janna ise maçtan sonra kocasını cep telefonundan arayarak, maçın skorunu tescil ettirdi. Siyah-beyazlı futbolcular, maçtan sonra kendi istekleriyle Fulya'da kampa girerken, tesislerde eşleri tarafından alkışlarla karşılandılar. Bugün 10.30'daki idmandan sonra kamp dağılacak.

VAHAP HACIOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır