kapat

17.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Troy
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
banner
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
banner
Meyveli tart
Malzemesi:
* 180 gr. tereyağı
* 90 gr. pudra şekeri
* 1 yumurtanın sarısı
* 270 gr. un
* 15 gr. mis krema
* İstenen miktarda krem şanti ya da pastacı kreması
* İstenen çeşitte ve miktarda taze meyveler

HAZIRLANIŞI:
Tart hamuru için tereyağı ve şekeri karıştırın. Önce yumurta sarısını sonra da sırayla krema ve unu ekleyin. Hamuru, yağlanmış bir tart kabına yayın ve 180 derece ısıtılmış fırında 30 dakika kadar pişirin. Tart soğuduktan sonra üstüne istediğiniz miktarda krem şanti ya da pastacı kreması koyun. Üzerini istediğiniz meyvelerle süsleyin.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır