kapat

16.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Troy
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
banner
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

banner
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Yay burcundaki Pluton'un Ay'la açısının olumlu etkilerini yabancı yerlerle ilişkilerinizde artış olarak gözlerken, arzu ettiğiniz seyahatlere çıkma fırsatları bulabilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün güvensiz görünebilir ve sevdiklerinize karşı hislerinizi bastırabilirsiniz. Aslında yakınlarınızla duygusal paylaşımlarınızı artırmak için uygun bir gün.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) İdealleriniz üzerinde söz sahibi olmak isteyeceksiniz. Grup içi çalışmalarınızda aktif olmaktan zevk duyabilir, arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlar yaşayabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Ay'ın burcunuza yaptığı sert açı ortak çalışmalarınızda gerilim yaratabilir. Grup çalışmalarında tanışabileceğiniz kimselerle duygusal yoğunlaşmalar yaşayabilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Yay'da seyreden Pluton'un Koç'taki Ay'la oluşturduğu uyumlu açı toplum yaşantınızda göz önünde bulunabileceğinizi belirtiyor. Sevgide hoş gelişmeler var.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Arkadaşlarınızdan aldığınız destekle birçok işi bir arada yapabilir ve sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. İlginizi çekebilecek kimselerle tanışmanız mümkün.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Ay'ın burcunuzdaki Merkür'le karşıt açısı duygusal ilişkilerinizde iletişimden kaynaklanan sorunları gündeme getirebilir. Sevgide beklentilerinizin karşılığını alıyorsunuz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bugün sağlığınızı çalışarak zorlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan ve yanınızda çalışan kimselerden yardım görebileceğiniz bir gündesiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Ay'ın Aslan'daki Mars'a gerçekleştirdiği olumlu açısı çekiciliğinizi artırırken aşk ve sosyal yaşamınızda beklenmedik fırsatlar yakalayabileceğiniz görülüyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Koç'taki Ay'ın etkisiyle kendinizi güvenliğinize ve anılarınıza bağımlı hissedebileceğiniz görülüyor. Zaman zaman ailenizle ilgili huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Bugün sevdiklerinizle olan ilişkilerinizin daha duygusal bir boyutta gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz ve aşk konusuna gereken önemi verebilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Koç burcundaki Ay, size parasal girişimlerinizde gerekli cesareti verirken fazla harcamalarınızı bir şekilde dengelemeniz konusunda dikkatli olmanızı söylüyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır