kapat

17.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Troy
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
banner
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
FP Lideri Kutan: 312'nci madde herkesin meselesi
FAZİLET Partisi Lideri Recai Kutan, 312.maddenin sadece Erbakan'ın meselesi olmadığını belirterek "312. madde herkesin meselesi. Pek çok yazar ve siyasi bu maddeden büyük zararlar gördü" dedi.

İstanbul Metrosu'nun açılışına katılmak üzere dün öğlen saatlerinde THY'nin tarifeli uçağıyla Ankara'dan İstanbul'a gelen FP Genel Başkanı Recai Kutan, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının 312. maddeyle ilgili sorularını cevaplandırdı. FP Lideri Kutan, 312.maddenin özellikle 2.fıkrasının bütün siyasi parti liderlerinin gündeminde olduğunu belirterek, "312. maddenin tadili için ciddi bir gayret içindeyiz. Konuyla ilgili olarak muhtemelen önümüzdeki hafta Başbakan ile görüşeceğim" dedi.

312.maddenin değiştirilmesi ile ilgili çalışmalarının ciddi bir şekilde devam ettiğini belirten Kutan, "Konu Erbakan'ın cezalandırılması meselesi değil.Tabii bu sayın Erbakan'a da yarayacaktır. Ancak pek çok yazar, düşünür ve siyasi 312.maddeden maalesef büyük zarar görmektedir" şeklinde konuştu. Kutan, gazetecilerin "Recep Tayyip Erdoğan'ın parti kurma çalışmaları hakkında ne düşünüyorsunuz" şeklindeki bir sorusuna da, "O tip meseleleri basın önünde görüşmüyoruz" diye cevapladı.

Gökhan ARTAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır