kapat

17.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Troy
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
banner
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Ayıp beyler

Koskoca Fenerbahçe'nin, yenilgiyi bir tarafa bırakıyorum, 6 yabancıyla maçı sürdürmeye çalışması, ayıpların en büyüğüydü. Mahalle takımlarında bile görülmeyecek böyle bir kural hatası da teknik direktör Mustafa Denizli'ye ne kadar yakıştırılır bilemem.

Ayıptır Mustafa hoca ayıp. Senin gibi yılların deneyimine sahip bir teknik direktöre böylesine bir kural hatası yapmak yakışır mıydı? Çok büyük ayıp ettin Mustafa hoca, çok büyük. Yenilgine mi kızalım, kural hatası yapıp hükmen mağlubiyetine mi kızalım bilemiyorum.

Fenerbahçe bu sene de, geçtiğimiz seneleri anımsatan bir görüntü sergileyerek sevenlerini üzmeye devam edeceğe benziyor. Bu takımın tüm transferlerini Mustafa Denizli yaptıysa, bunun karşısında da F.Bahçe hiçbir şekilde bekleneni veremiyorsa suçlu aramaya bilmem gerek var mı?

Bu takım huzurevine
F.Bahçe futbol adına hüsranların müjdecisi oldu çıktı. Sorarım Mustafa hocaya, tüm yaşlı futbolcuları toplayarak bir takım oluşturuyorsan ortaya çıkan neticeye katlanmak zorunda değil misin? Böyle yaşlılar topluluğu ancak huzurevinde olur.

Mirkoviç'le takviye edilen F.Bahçe, Beşiktaş karşısında yerle bir oldu. Mustafa hoca ne kadar koşucu, iten-kakan futbolcu tipi varsa maça onlarla başladı. Yusuf, Revivo ve Rapajc'i kenarda oturtup, Beşiktaş karşısında başlangıçta Nihat ve Tayfur'la iki gol yedikten sonra Aziz Yıldırım başkanın manevi evladı Baliç'i de oynatma ısrarı, F.Bahçe'nin, ezeli rakibi Beşiktaş karşısındaki yenilgisinin tek sorumlusunu Mustafa hoca olarak göstermemize yetti de arttı bile..

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır