kapat

17.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Troy
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
banner
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Şeytana tapanlar film oldu
Geçtiğimiz yıl genç bir kızın şeytana kurban edilmesini konu alan film çekiliyor.

Geçtiğimiz yıl bir genç kızın öldürülmesi üzerine bütün gerçekleriyle gün ışığına çıkan satanizm ve liseli gençlerin sorunları konulu Kaos adlı sinema filminin çekimlerine başlandı.

Genç kuşak yönetmenlerden Çağan Irmak'ın senaryosunu yazıp yönettiği film, cinnet geçiren bir lise öğrencisinin sınıf arkadaşlarını kaçırıp rehine olarak elinde tutmasını konu alıyor. Rehine öğrenciler arasında bulunan bir genç kızın satanistler tarafından tuzağa düşürülmesi ve ayinde kurban edilmesini işleyen sahneler önceki gece Kazlıçeşme'deki eski bir deri fabrikasında çekildi.

KURBAN EDİLMEYİ BEKLEDİ
Daha önce şarkıcı Emrah'ın sevgilisi olarak adını duyuran Burcu Salıçay, satanist ayininin kurbanı oldu. Elleri ve kolları bağlanan Burcu, çekim boyunca yıldızlı bezin üzerinde kurban edilmeyi bekledi. Senaryoya göre şeytana tapan gençlerin ayininde papaz rolündeki oyuncu kitaptan pasajlar okuyarak gruba yeni katılan gençleri etkilemeye çalışıyordu.

Çekimleri 25 günde tamamlanması planlanan filmin genç yönetmeni Çağan Irmak, "Çektiğimiz film bir gençlik filmi. Bir kısım gençlerin yaşadığı sorunlar, bunalımlı dönemler ve onları bekleyen tehlikeler konu ediliyor" diye konuştu.

Bülent İPEK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır