kapat

17.09.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Troy
Sabah Künye
Ata Yatirim
Sofra
banner
Bizim City
Sizinkiler
Rehber
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İşte canavar
İki kız arkadaşıyla birlikte Ataköy Marina'da eğlenen Mehmet Küçükparmak, alkollü olarak geçtiği direksiyon başında az daha faciaya neden oluyordu...

SABAHA KADAR İÇTİLER
ATAKÖY'deki Marina Eğlence Merkezi'nde sabaha kadar eğlenen Mehmet Küçükçakmak (24), Tuğba Güzel (20) ve Sibel Çayırdan (19), sabah 05.30'da evlerine gitmek için yola çıktı. Alkollü olarak direksiyon başına geçen Mehmet Küçükçakmak, Şirinevler Varyant'da aşırı hız sonucu otomobilin kontrolünü kaybetti.

CANAVAR UCUZ ATLATTI
34 AD 464 plakalı Peuegot marka otomobil yoldan çıkarak bariyerlere çarptı. Otomobilin sağ tarafı hurdaya dönerken, içeride sıkışan Tuğba Güzel ve Sibel Çayırdan yoldan geçen Fevzi Karaçay tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Sürücü Küçükparmak ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

SAĞLIK DURUMU CİDDİ
GENÇ kızlar Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, Tuğba Güzel'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Aşırı derecede alkollü olarak direksiyon başına geçen ve Kapalıçarşı'da döviz büfesi bulunan trafik canavarı Mehmet Küzükçakmak, polislere fazla içkili olmadığını anlatmaya çalıştı.

SEFER DARICI


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır