kapat

11.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Arbeta
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Vefa'yı para yıktı
Vefa Bozacısı'nın mirası anne Adalet Vefa ile oğlu Cem Ziya Vefa arasına kara kedi gibi girdi. Ve mutlulukları fotoğraflarda kaldı

VEFA Bozacısı'nın 4 trilyona varan mirası önce "üvey" kardeşleri, sonra da "öz" ana oğulu birbirine düşürdü. Zaman, miras için kopan fırtınayı o kadar büyütecekti ki, en sonunda anne Adalet Vefa oğlu için, "Keşke o ölseydi"; Cem Ziya da annesi için, "Beni öldürtmek için kiralık katil tuttu. 600 bin dolar batırdı" diyecekti.

"VURUN BU İTİ"
Adalet Vefa'nın oğlunu öldürmesi için tuttuğu öne sürülen Halit Çakır, Cem Ziya Vefa'nın kurşunlarıyla Taksim'in ortasında can verecekti. Cem Ziya, olaylar zincirinden annesini sorumlu tutacak, "Mirası har vurup harman savurdu. Ben de duruma el koydum. Ama o peşime kiralık katil taktı. Tam 3 ay kaçtım. En sonunda görüşmek zorunda kaldım. Halit bana, 'Seni öldürürsem annem bana daha çok para verir' dedi. Sonra da, 'Bu masa ceza kesme masası ve ben de ceza keseceğim. Vurun bu iti' diye emir verdi" diyecekti.

"KEŞKE OĞLUM ÖLSEYDİ"
Annesi Adalet Vefa ise, Halit Çakır'dan kiralık katil değil kendisine "anne" diye hitap eden ve yol gösteren iyi bir çocuk olarak bahsedecek, "Cem'i öldürtmek istemedim. O uyuşturucu ve alkol kullanıyordu. Belki de homoseksüel ilişkisi vardı. Ama ben sadece hakkım olan parayı almak istiyordum. Keşke Halit değil oğlum ölseydi" diye konuşacaktı. Ve son suçlamasını eklemeden de duramayacaktı: "Evimden daha önce çeklerim çalınmıştı. Herhalde Cem ile arkadaşı Cansel Ünbay aldı."

Yaşananların ne kadar acı olduğunu ise DenizVefa kelimelere dökecekti. Annesi Adalet ile ağabeyi Cem tutuklanırken, onun ağzından şu sözler dökülecekti: "Eskiden saygın bir soyadımız vardı. Artık herkes bizi para için cinayet işleyen katiller olarak tanıyor."

Türkan HİÇYILMAZ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır