kapat

11.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler maddi konularda da etkisini gösterecek. Her konuda kontrollü hareket edeceksiniz. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışın.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Evinizde sevdiklerinizle beraber olmak isteyebileceğiniz bir gün. İş yaşantınızda yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden kuruntu yapabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Oğlak'taki Ay'dan olumlu etkilendiğiniz bugün, ticari girişimler gündeme gelebilir. Eğitim konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Maddi konularda yaratıcısınız.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Oğlak'taki Ay'ın Başak'taki Venüs'le rahat açısı, ikili ilişkilerinize hareketlenme getiriyor. Ay'ın konumu eş ve ortağınızla kısa yolculuklar yapabileceğini gösteriyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Sezgilerinizin güçlü olacağı ve iç benliğinizle bağlantı kurabileceğiniz bir gün. Tanışacağınız yeni bir kimsenin ve olgun davranışlarından etkilenebilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Kaynaklarınızı değerlendirirken ayağınızı yere sağlam basmanız gereken bir gün. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamak için cömertlikle savurganlığı ayırmalısınız.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Eşiniz veya ortağınızla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Ay'ın Venüs'le oluşturduğu açı kadınlardan yardım alacağınızı belirtiyor. Ancak olayları yönlendirebilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Burcunuzdaki Ay, hassas ve kendinize yönelik yapınızı gösteriyor. Olumlu düşünmeye yönelmek, hem fiziksel yapınızı hem de ruh sağlığınızı pozitif etkileyecek.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bugün güçlü sorumluluk duygularınız rutin işlerinizi pratik yöntemlerle halletmenize yardımcı olabilir. Anlaşmalar ve iletişim konularında rahatlama var.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) İkili ilişkilerinizde gerilimler yaşayabilirsiniz. Burcunuzdaki Eşiniz ya da ortağınızla fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Sosyal yaşantınızda ani bir hareketlenme gözleyeceksiniz. Sevilmeye ve beğenilmeye ihtiyaç duyabilir ve bunları sevdiğinizle paylaşmak isteyebilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Oğlak'taki Ay'ın karşıt burcunuz Başak'taki Venüs'le oluşturduğu rahat açısı, akrabaşlarınızdan her konuda  yardım görebileceğinizi açıklıyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır