kapat

12.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yeni kral David
McLaren'in Coulthard'a 3 milyon dolarlık şampiyonluk primi teklif etmesi "Hakkinen'den umudu kestiler" yorumlarına yol açtı

Formula 1'de ilginç söylenti. McLaren takımına yakın kaynaklar, ekibin Ferrari pilotu Michael Schumacher'i en çok zorlayan isim olarak göze çarpan pilotları David Coulthard'a şampiyonluk için 3 milyon dolar prim önerdiğini belirtiyorlar.

Ferrari ile büyük bir çekişme içinde olan McLaren'ın takım şefi Ron Dennis'in, 2 yıldır Mika Hakkinen'le elde ettikleri şampiyonluğu bu yıl kaptırmak istemediği ve formda olan Coulthard'a böyle bir teklif yaptığı söyleniyor.

Coulthard yalanladı
İskoç David Coulthard ise bu haberi yalanlayarak, "Para önemli ama bu durumda değil. Ben zaten milyonerim. Tüm istediğim yarış kazanmak ve podyumun hep en üstünde olabilmek. Benim başarı ölçüm bu. İkinci ya da üçüncü olmakla ilgilenmiyorum. Şu anda kariyerimdeki en büyük formu yakaladım. Şampiyon olacağıma inanıyorum" dedi.

Coulthard'ın Barcelona GP'si öncesi geçirdiği uçak kazasının Malezyalı bahis mafyası tarafından düzenlendiği iddiası ortalığı karıştırdı. İngiliz Sunday People gazetesi iddiaya geniş yer verdi. İskoç pilotun içinde bulunduğu uçak düşmüş, Coulthard hafif yaralarla kurtulmuştu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır